Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Pozvánka na zítřejší zápas na Točné

A-tým zítra čeká další těžké utkání. 

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW -

TJ TOČNÁ vs. SOKOL LOCHKOV

Další důležité utkání čeká na naše hráče tuto sobotu, kdy nás čeká další soupeř z Prahy 12. Tím týmem je TJ Točná.

Soupeř v aktuální sezóně ještě neuhrál ani bod v uplynulých 3 kolech, tudíž bude velmi důležité minimálně neprohrát a udržet soupeře pod sebou na poslední příčce tabulky. Dá se předpokládat, že náš sobotní soupeř bude kandidátem sestupu v letošním ročníku, tudíž je potřeba tuto prognózu potvrdit a získat na nedaleké Točné všechny 3 body.

Čeká nás velmi bouřlivá atmosféra. Minimálně v uplynulé sezóně navštěvovalo areál sobotního soupeře spoustu diváků a ti dokázali své hráče vyhecovat k bojovnému výkonu a pro soupeře připravit velmi nepříjemné prostředí.

Musíme říct, že hřiště na Točné, i vzhledem k majetkovým problémům a nedostatku financí, nemá takovou kvalitu a i to velmi domácím fotbalistům pomáhá k zisku bodů na jejich hřišti.

Nám se na Točné v předchozích 3 střetnutích povedlo pouze remizovat. V roce 2019 bez branek 0:0, před 2 lety 2:2 a vloni po dramatickém duelu jsme si odvezli bod za remízu 4:4. V jarní části minulé sezóny jsme ostudně prohráli v Lochkově 1:2.

Lochkov čeká velmi důležité utkání, které může velmi zamíchat v konečném součtu letošního ročníku. Čeká nás bouřlivá atmosféra a proto naši hráči potřebují vaší podporu. Doražte na Točnou naše hráče podpořit.

Budeme se na Vás těšit!

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2019 Točná – Lochkov 0:0

2020 Točná – Lochkov 2:2

2021 Točná – Lochkov 4:4

2022 Lochkov – Točná 1:2

 

 

Tělovýchovná jednota Točná

Adresa: Ke Spálence, 143 00, Praha 4 - Točná

Předseda klubu: Zdeněk Kotyza

Trenér: Jaroslav Tesař

Soupiska a statistiky:

 

TJ TOČNÁ – SOKOL LOCHKOV

Sobota 10. 09. 2022, 17:00, Točná T.

Rozhodčí: Martin Záliš

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk