Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před domácím zápasem s Duklou C

Na naše fotbalisty čeká v úvodním kole těžký soupeř. 

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW -

SOKOL LOCHKOV vs. FK DUKLA PRAHA C

Velmi zvučný a těžký soupeř čeká na lochkovské fotbalisty v nové sezóně. V úvodním kole na domácím hřišti zelenobílí vyzvou Duklu Praha “C“.

Tým složený z trenérů a hráčů kategorie dorostu U19 a U17 působících v klubu , jehož A-tým hraje Fortuna národní ligu se netají postupovými ambicemi a v hierarchii pražských soutěží se chce posouvat výš a výš.

Nováček letošní sezóny, ve 2. třídě, vloni postoupil z nejnižší pražské soutěže. Se sedmibodovým náskokem na čele tabulky a se skóre 148:33 postoupil a chystá se prohánět mužstva v naší skupině.

Do nové sezóny vstupuje lochkovský tým s výraznými změnami. Z Lochkova do vyšší soutěže odešel Tomáš Buček, který v nové sezóně bude hrát 1.A třídu za klub SK Jívan Bělá. Z časových důvodů nebude k dispozici Klaus Šilhan, dále trenér Vrba nemůže počítat ani s Jiřím Jarošem a Karlem Košařem. Výrazněji budou do děje jednotlivých zápasu promlouvat naši dorostenci a letní posila Vojtěch Šalamon, který do Lochkova přišel z klubu TJ Viktoria Vestec, která hraje středočeskou 1.A třídu.

Výsledky v letní přípravě naše družstvo nemůžou nechat chladné. Ovšem nutno podotknout, že vinou zranění a dovolených se všechna přípravná střetnutí hrála v improvizovaných sestavách. Nejprve naší hráči podlehli výborně hrajícím Neumětelům, účastníkovi středočeské 1.B třídy, poměrem 1:8. Následně na turnaji v Suchdole lochkovští podlehli Lysolajím 2:8 a Suchdolu 1:4. Nicméně tyto zápasy ještě nic nedokazují, jelikož docházka nebyla kdo ví jak skvělá.

Na naše hráče čeká velmi náročná sezóna, v silné konkurenci soupeřů. Proto potřebují vaší podporu! Přijďte po letní pauze zafandit našim borcům a užít si skvělé odpoledne v našem areálu.

Budeme se na Vás těšit!

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

-dosud žádné zápasy-

 

Fotbalový klub Dukla Praha, spolek

Adresa: Na Julisce 28, 160 63, Praha 6 – Dejvice

Předseda představenstva: Ing. Bohumil Paukner

Výkonný ředitel: David Šrámek

Sportovní ředitel: Josef Jinoch

Rok založení: 1948

 

SOKOL LOCHKOV – FK DUKLA PRAHA “C“

Sobota 20.08. 2022, 17:00, Lochkov T.

Rozhodčí: Akhrojon Ortikov

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk