Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před domácím zápasem se Zbraslaví

Náš A-tým čeká zítra poslední zápas sezóny.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW –

TJ SOKOL LOCHKOV vs. SK ZBRASLAV B

Lochkov bojuje do záchrany až do posledního kola. Vzhledem k výsledkům ostatních týmů, se kterými bojujeme o záchranu je bod ze Střešovic málo, ale zároveň je bod velice důležitý.

Košíře dokázaly v předchozím kole porazit Čechii Smíchov 0:1 a tím potvrdily záchranu. Nyní je tedy v boji trojlístek Lochkov, Nebušice B a Suchdol.

V náš prospěch přichází 3 varianty výsledků. Buď vyhrajeme a nemusíme se ohlížet na nikoho a nebo Suchdol remizuje, případně porazí Nebušice v přímém souboji o záchranu. Utkání Nebušice – Suchdol se hraje souběžně s naším střetnutím, tudíž se dá očekávat nervozita a tlak, nejen na naše hráče. Doufejme že se ale skutečně rozhodne na hřišti a ne v zákulisí, po 21. kole totiž vzniklo podezření…

Suchdol v minulém kole porazil Lipence 6:1, Lipence však dorazily velmi oslabené, jelikož jim, dle článku na jejich webu dorazilo 21 omluvenek, tudíž výrazně zjednodušily svému soupeři práci.

Nebušice hrály ve Slivenci zápas dvou rozdílných poločasů, kde dokázaly uhrát remízu 4:4. Zápas dvou rozdílných poločasů měl ve Slivenci také rozhodčí. Slivenec vedl v 6. minutě už 2:0 a v 10. minutě přišel pokutový kop pro Nebušice, ten dokázal brankář domácích zlikvidovat. Nebušice ve 42. minutě snížily na 2:1. Na tom stále není nic zvláštního. Po přestávce vedl Slivenec 58. minutě 4:1. V 72. minutě však hosté snížili. V 78. minutě pak kopaly Nebušice pokutový číslo 2 a snížily na 3:4. Od 90. minuty se však děly věci, že by to vystačilo na celý zápas. V 90. minutě dostal první červenou kartu Marek Lehovec, kdy první žlutou dostal v 85. minutě. V 93. minutě dostal další červenou kartu slivenecký Jakub Zeman, kdy dostal první žlutou kartu v 90. minutě. V 94. minutě byl po druhé žluté vyloučen třetí hráč Slivence Dominik Hipp, navíc byl nařízen pokutový kop. Hlavní rozhodčí Dominik Vašut popsal pokutový kop z této minuty jako držením soupeře v nepřerušené hře. V protestu, který Slivenec pochopitelně podal, stojí, že byl pokutový kop nařízen v přerušené hře, před zahráváním rohového kopu, kdy nejprve strčil hráč Nebušic do hráče Hippa a ten oplácel. Kartu však obdržel jen Hipp a navíc se kopal pokutový kop. Po vyloučení a nařízení penalty pak, dle tvrzení Slivence, řekl rozhodčí Vašut „Tak na tohle jsem přesně čekal.“ Dále v protestu Slivence stojí, že rozhodčí hráčům Nebušic tykal a oslovoval je familiérně. Obrázek a názor si udělejte sami….

Pojďme se však opět soustředit na sebe. Lochkov v posledních dvou kolech dokázal konečně bodovat a zabojovat o záchranu. Podzimní střetnutí dopadlo prohrou 2:0. V neděli proti nám bude stát třetí tým tabulky a druhá nejlepší ofenziva soutěže.

Lochkovští však budou bojovat do posledního dechu a určitě se budou chtít poprat o udržení v soutěži.

Naše mužstvo bude, ale potřebovat Vaší podporu.

Těšíme se na Vás!

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2017 Zbraslav B – Lochkov 6:3

2018 Lochkov – Zbraslav B 2:4

2022 Zbraslav B – Lochkov 2:0

 

Sportovní klub Zbraslav

Adresa: Pod Havlínem 1302, Praha 5 – Zbraslav, 156 00

Předseda klubu: Jaroslav Kudrna

Rok založení: 1911

Trenéři: Petr Vondráček, Ondřej Bláha, Ladislav Kovacs

Soupiska a statistiky: https://www.fotbalpraha.cz/tym/53-sportovni-klub-zbraslav?id_season=2022&id_category=1&order=0&order_direction=1&cols=Array&id_league=389#league

 

SOKOL LOCHKOV vs. SPORTOVNÍ KLUB ZBRASLAV B

Neděle 28.5. 2023, 17:00, Lochkov T.

Rozhodčí: Jan Chrudimský – Matěj Valenta, Jakub Vodička

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk