Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před Řeporyjemi

Pozvánka na sobotní utkání - poslední v letošní sezóně.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW -

SOKOL LOCHKOV vs. FK ŘEPORYJE “B“

Proti tradičnímu soupeři budou lochkovští fotbalisté uzavírat ročník 2021/2022.

Po třech letech, se konečně dohrála celá sezóna. Ty předchozí dvě nám zastavila pandemie koronaviru. Lochkov do ní vstupoval s cílem klidného umístění v horní polovině tabulky. Podzim se nám docela vydařil, až na menší krizi, kdy se nám ve třech zápasech za sebou nepodařilo vyhrát, jsme nakonec první část sezóny dohráli vítězně a dokonce jsme porazili překvapivě vysoko druhé Řeporyje 4:1.

Začátek jara nám ovšem nevyšel tak jak jsme si přáli a vytratila se naše střelecká potence. Nakonec jsme však dovedli sezónu ke klidnému umístění a můžeme s klidem dohrávat zbylé zápasy. To však rozhodně neubírá na vážnosti těchto střetnutí, stále hrajeme o co nejlepší umístění.

Řeporyje na jaře pokračovaly ve svých výkonech a i přes případnou prohru v Lochkově zůstanou na druhém místě. I jejich postup do 1.B třídy je nereálný, tudíž postupujícím z naš skupiny je Bílá Hora. Paradoxně právě Řeporyje rozluštily i otázku sestupu, když na domácí půdě překvapivě podlehly Točné, která se tak zachránila těsně, před zápasem s Čechií Smíchov, který by tak byl přímým bojem o záchranu v soutěži. V posledním kole naší skupiny je tak postupová a sestupová matematika už úplně vyřešena.

Naše mužstvo může těžit ze zápasů ve Slivenci a doma se Suchdolem. Na ty je v sobotu potřeba navázat a rozloučit se tak důstojně se sezónou a zároveň tak poděkovat našim fanouškům, kteří nás i přes naše nezdary podporovali stejně, jako když se vyhrávalo.

Těšíme se na Vás v sobotu v našem areálu.

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2015 Řeporyje B – Lochkov 1:3

2016 Lochkov – Řeporyje B 2:0

2018 Řeporyje B – Lochkov 6:0

2019 Lochkov – Řeporyje B 1:3

2019 Řeporyje B – Lochkov 0:0

2021 Řeporyje B – Lochkov 1:4

 

Fotbalový klub Řeporyje

Adresa: Tělovýchovná 642, Praha 5 – Řeporyje, 155 00

Předseda klubu: Václav Hlaváček

Rok založení: 1928

Vedoucí týmu: Martin Borovička

SOUPISKA: 

 

SOKOL LOCHKOV – FK ŘEPORYJE “B“

Sobota 04.06. 2022, 17:00, Lochkov T.

Rozhodčí: Samuel Šmíd

Delegát: Jiří Kalcovský

 

Těšíme se na Vás!

kk