Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před soubojem v Suchdole

Lochkov čeká další zápas, tentokrát v sobotu na půdě Suchdola. 

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW -

SLAVOJ SUCHDOL vs. SOKOL LOCHKOV

Lochkov čeká po derby další těžké utkání – tentokrát na půdě týmu Slavoj Suchdol.

S naším soupeřem jsme měli poslední zkušenost na letním turnaji, kdy jsme bohužel prohráli a obsadili tak 3. místo. Tehdy jsme ale hráli v sestavě složené převážně z našeho dorostu a bylo obrovským způsobem vidět, že je náš tým nesehraný. Po tomto turnaji a prvních dvou zápasech, kdy Lochkov za 4 zápasy inkasoval téměř 30 branek (zápasy s Lysolajemi, Suchdolem, Čechií a Duklou) neměl klidné spaní nikdo z Lochkova. Ovšem naši hráči potrénovali, sehráli se a otočili kormidlo od posledního místa tabulky směrem k horním příčkám, kde jsme se nyní zastavili na 3. pozici.

Právě Suchdol v loňské sezóně okupoval horní patra tabulky a dlouhou dobu měl stále možnost se poprat o postup. Loňské podzimní střetnutí v Suchdole dopadlo naší porážkou 3:1, přestože náš útočník Dukát otevřel skóre. Lochkov tehdy zažil krizi, když měsíc nedokázal zvítězit. Naši hráči se z ní dostali a podzim výborně dohráli.

Na jaře skončil zápas po dobrém výkonu stejným poměrem, s tím rozdílem, že tentokrát se radovali zelenobílí.

Náš tým do utkání nastoupí posílen výsledkem a výkonem v derby, ovšem oslaben o záložníka Růžičku, krajního záložníka Merta a stopera Černého.

Naopak domácí minulý týden překvapivě prohráli 1:0 na Točné a navíc byl vyloučen v 88. minutě jejich nejlepší střelec Trojan, který tak zápasu stoprocentně nenaskočí.

Tabulka hovoří následovně. Lochkov se nachází s 16ti body na 3. místě, Suchdol je na 9. místě s devíti body. Bohužel však, náš tým má podle inkasovaných gólů 3. nejhorší defenzívu s devětadvaceti inkasovanými brankami. Suchdol inkasoval za 8 zápasů osmnáctkrát. Ovšem dopředu je to jiná písnička. Lochkov má 27 vstřelených branek a s počtem 3,4 branek na zápas a má 3. nejproduktivnější útok v soutěži. Suchdol dal za 8 zápasů 9 branek, což činí jeho průměr něco málo přes 1 branku na utkání.

Devět žlutých karet a 1 červená karta je skóre Suchdola v aktuální sezóně, jedná se tak o jedno z nejslušnějších mužstev soutěže. Náš tým obdržel 18 žlutých karet a žádnou červenou kartu.

 Včetně zítřejšího zápasu nás čekají už pouze 3 střetnutí před zimní přestávkou, doražte podpořit náš tým a užít si zbytek podzimní části, společně s naším A-týmem.

Budeme se na Vás těšit.

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2017 Suchdol – Lochkov 2:3

2018 Lochkov – Suchdol 4:2

2018 Suchdol – Lochkov 0:8 (turnaj v Suchdole, léto 2018)

2018 Suchdol – Lochkov 0:0

2019 Suchdol – Lochkov 4:2

2019 Suchdol – Lochkov 7:2 (turnaj v Suchdole, léto 2019)

2019 Suchdol – Lochkov 6:0

2021 Suchdol – Lochkov 3:1

2022 Lochkov – Suchdol 3:1

 

TJ Slavoj Suchdol

Adresa: Suchdolská 708, 165 00  Praha – Suchdol

Předseda klubu: Ladislav Laška

Trenér: Dušan Blaha

Soupiska a statistiky: https://www.fotbalpraha.cz/tym/51-telovychovna-jednota-slavoj-suchdol

 

SLAVOJ SUCHDOL - SOKOL LOCHKOV

Sobota 15.10. 2022, 15:30, Suchdol T.

Rozhodčí: Adam Vondráček

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk