Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před zápasem s Čechií Smíchov.

Pozvánka na sobotní utkání.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW –
SOKOL LOCHKOV vs. ČECHIE SMÍCHOV “B“

Konečně je to tady, v sobotu se odehraje mistrovské utkání našeho A-týmu. Poslední zápas se hrál 306 dnů zpátky, když jsme doma v derby porazili Slivenec 3:0, ale od 10. října jsme kvůli Covidu přišli o fotbal.

Po tak dlouhé době, je velmi těžké něco porovnávat, jak v našem týmu, tak i v ostatních týmech pravděpodobně došlo ke změnám, protože pandemie fotbalu hodně uškodila.

Jak se bude sezóna vyvíjet a o jaké pozice budeme bojovat ukáže čas, první kola budou náročná pro všechny týmy, protože se 10 měsíců nehrálo, a tak se družstva budou pravděpodobně seznamovat a takticky se připravovat za velmi ztížených podmínek, jelikož není na co navazovat.

Nicméně na našeho soupeře se nám poměrně skvěle daří, v sezóně 2019/2020 jsme ho porazili na domácí půdě 4:1 a v loňské sezóně, taktéž v prvním kole, jsme Čechii deklasovali vysoko 10:1.

Těšíme se na vaší návštěvu, ale pro diváky platí opatření zmíněná v jednom z našich minulých článků, tedy že musíte mít nejvýše 3 dny starý antigenní a nejvýše 7 dní starý PCR test provedený v laboratorním zařízení, případně 14 dní po kompletním očkování, a nebo certifikát o prodělání nemoci Covid-19 v uplynulých 180-ti dnech.

Něco o našem soupeři:

SK ČECHIE SMÍCHOV
Smrčinská 3346/5 Praha 5 – Smíchov, 150 00
Založeno: 1905
Předseda Ivan Senci

SOUPISKA – ČECHIE SMÍCHOV:
Nittolo Roberto (B), Babtista Miguel, Bartuška Petr, Bokeria Levan, Brabec Jiří, Čureja Tomáš, Danfa Ismael Aliu, Erde Robin, Goosenaerts Tom, Höpfler Ondřej, Hrnčíř Pavel, Cherevko Volodymyr, Chlebik Martin, Klobouček Eduard, Ljubačivskij Ruslan, Lujan Alan Dimas, Lukeš Ondřej, Novák Jan, Pavec Michal, Peterka Pavel, Petřík Milan, Pícha Luděk, Rákosník Jan, Svoboda Michal, Šangala Jakub, Šlingr Marek, Šmída Radek, Tomi Michal, Veselý Ondřej, Mammadov Elman, May Adam
TRENÉR - Mück Lukáš
ASISTENT TRENÉRA – Vrbický Jiří

 

TJ SOKOL LOCHKOV – SK ČECHIE SMÍCHOV „B“
Sobota 14. 8. 2021, 17:00
HŘIŠTĚ: Lochkov T.

ROZHODČÍ: Šaškin Michail
DELEGÁT: Buřil Zdeněk

kk