Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Preview před zápasem s Cholupicemi B

A-tým v neděli vyzve rezervní tým Sokola Cholupice.

article preview

PŘEDZÁPASOVÉ PREVIEW –

TJ SOKOL LOCHKOV vs. TJ SOKOL CHOLUPICE B

Trojboj zápasů proti týmům z Prahy 12 uzavřeme tuto neděli proti rezervě účastníka 1.A třídy, Sokolu Cholupice B.

Nedělní soupeř je pro nás zcela novým oponentem. Cholupice založily B-tým v sezóně 2019/2020. To se pochopitelně staly účastníkem 3. třídy skupiny A. Sezóna však nebyla dohrána, stejně tak jako následující sezóna, z důvodu pandemie Covidu-19. V sezóně 2021/2022 se však béčku Cholupic podařilo postoupit do 2. třídy. Pro sezónu 2022/2023 bylo zařazeno do 2. třídy skupiny C.

V loňské sezóně skončily Cholupice na 11. místě se ziskem 12 bodů. Dokázaly tedy pod sebou udržet Kyje B a mohly slavit záchranu v soutěži.

V letošním ročníku je soupeř zařazen do naší skupiny, jelikož mají stoprocentně lepší dojezdové vzdálenosti ke svým zápasům, než ve skupině C.

V aktuálním ročníku se Cholupicím daří ještě o něco hůř, než našemu mužstvu. Lochkov je na 9. místě s jedním bodem. Pod sebou máme na 10. místě, taktéž jednobodový, avšak o skóre horší Slivenec. Následují na 11. místě právě Cholupice, které, společně s dvanáctými Lipencemi, nezískaly ještě ani bod.

Cholupice otevřely sezónu v sousedních Modřanech, kde podlehly 1:0. Ve druhém kole doma podlehly 4:1 rozjetému Suchdolu. Ve třetím kole jeli na hřiště dalšího souseda, tentokrát na Točnou, kde padli 2:1. V posledním zápase podlehly na domácí půdě Střešovicím vysoko 0:6.

V následujících 14 dnech nás čekají 2 domácí duely právě s Cholupicemi a Lipencemi, kteří, jak jsme již zmínili, nezískali ani bod, a je velice důležité tyto soupeře bez bodu udržet, abychom mohli hrát s větším klidem a bez tlaku na záchranářské práce.

Stát proti nám v neděli bude dosud nejslabší ofenziva soutěže, Cholupice totiž za 4 zápasy daly pouze 2 branky. Postarali se o ně sedmatřicetiletý Martin Bartoš a sedmnáctiletý Ondřej Smrž, který je zároveň nejvytíženějším hráčem cholupického B-týmu.

Za úvodní 4 kola viděli cholupičtí 5 žlutých karet a 2 červené. My jsme dosud relativně disciplinovaní a našim hráčům zasvítily pouze 4 žluté karty.

Doražte na závěr víkendu podpořit naše fotbalisty a pomoci jim poprvé vyhrát v nové sezóně.

Těšíme se na Vás!

 

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

-dosud žádné vzájemné zápasy-

 

Tělovýchovná jednota Sokol Cholupice

Adresa: Hrazanská 128, 143 00  Praha 4 – Cholupice

Předseda klubu: Karel Říha

Trenér: Daniel Potoček

Vedoucí mužstva: Marian Kvapil

Soupiska a statistiky: https://www.fotbalpraha.cz/tym/18-tj-sokol-cholupice?id_season=2023&id_category=1&order=0&order_direction=1&cols=Array&id_league=473#league

 

TJ SOKOL LOCHKOV – TJ SOKOL CHOLUPICE B

Neděle 1.10. 2023, 16:00, Lochkov T.

Rozhodčí: Milan Kašpar

Delegát:

 

Těšíme se na Vás!

kk