Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Řeporyje "B" - Lochkov 1:4

Lochkov dokázal porazit silné Řeporyje vysoko 4:1.

article preview

LOCHKOV V NEDĚLI PORAZIL DRUHÉ ŘEPORYJE

Velmi těžký soupeř nás čekal v neděli 24.10. Na umělé trávě Motorletu, kde hráli své domácí utkání Řeporyje.

Před námi hrálo své utkání jejich „áčko", domácí tedy postavili 3 hráče z lavičky prvního týmu, do základní sestavy v zápase s Lochkovem. Zejména v prvním poločase to bylo znát. Domácí nás tlačili a drželi víc balón. Jenže hned z naší první akce, kdy Jiří Jaroš poslal do pokutového území Tomáše Bučka, druhý jmenovaný, tváří v tvář brankáři, uklidil míč do sítě. V tuto chvíli naše úvodní branka vlastně nic neznamenala, Řeporyje nás dále přehrávaly. K údivu všech, co v neděli na Motorletu byli, jsme se ve 25. minutě dostali do dvoubrankového vedení, opět Jiří Jaroš postrčil balón Tomáši Bučkovi a ten asi dva metry za hranicí pokutového území krásně překopl brankáře. Bohužel náskok jsme dlouho neudrželi, minutu na to snižoval domácí Jarolímek. Do konce prvního poločasu si ani jeden z týmů nevytvořili žádnou vyloženou šanci. Největší hrozbou Řeporyjí byly standardní situace, domácí měli výraznou výškovou převahu, nicméně všechny rohové kopy a volné kopy skončily buď nepřesným zakončením nebo jsme je spolu s brankářem Dominikem Moučkou dokázali odvracet.

Druhý poločas už Řeporyje takový tlak neměli. Nám se hned ve 48. minutě podařilo zvýšit svůj náskok, Jiří Jaroš dostal krásný balón do lajny, z hranice brankové čáry nacentroval na přední tyč, kde domácího brankáře i obránce předskočil Michal Hrabák a korunoval svůj výborný výkon krásnou brankou. Od této chvíle jsme opět dostali do své hry klid. Řeporyje musely hrát, aby dorovnaly manko, tím pádem se začala hra vyrovnávat. Až moc v klidu byl domácí brankář, rozehrávka mu trvala tak dlouho, že stačil přiběhnout Tomáš Buček a zblokoval mu jeho pokus o dlouhý balón, míč letěl rovnou do brány, 4:1. Přesto jsme branky ještě mohli přidat, ale zejména v prvním poločase, jsme předvedli lekci z produktivity, zhruba ze sedmi střel na bránu v celém zápase, které stojí za řeč, jsme dali 4 branky. Další nejvážnější šanci měl Ondra Šimon, který sám proti gólmanovi míč do sítě neprocedil. Řeporyje měli nejvážnější šance asi dvě, když po rohovém kopu dokázali zakončit, ale parádní zákrok předvedl Dominik Moučka, který balón dokázal vyrazit. Asi 2 minuty před koncem se našeho brankáře, který si odbyl úspěšnou premiéru v A-týmu, snažili řeporyjští přelobovat asi z 23 metrů, nicméně Moučka, který byl na úrovni penalty, jednou rukou balón stáhl jak malinu, ve výšce asi 2,5 metrů, trenérovi tím malinko přidělal nervy ;-), ale všechno dopadlo skvěle, Lochkov nečekaně porazil druhé Řeporyje 4:1.

Děkujeme divákům za podporu!

SLOVO TRENÉRA: I když to moc nedělám, musím kluky pochválit, náš nejlepší zápas na podzim. "Nabité" Řeporyje sice měly víc ze hry, ale byly neškodné v koncovce. Naopak my jsme byli hodně produktivní. Mladí kluci makali, starší tomu dali mozek a góly. Hráli jsme jako tým a tak to má vypadat. Pokud bychom zvládli v neděli předehrávku s Čechií, byli bychom myslím já i vedení s podzimem hodně spokojení.

Trenér Mirek Vrba

 

FK ŘEPORYJE “B" – SOKOL LOCHKOV

SESTAVA: Moučka – Košař (85. T. Peka), Šveda, Černý, Basovníček – Hrabák, Šilhan, Sobotka, J. Peka (80. Vrabec) – Jaroš (75. Šimon), Buček (C)

BRANKY: 7‘, 25' a 60' Buček, 48' Hrabák

ŽK: 60' Košař

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Čechie Smíchov “B" - Lochkov, neděle 31.10., 14:30, Motorlet UMT

 

kk