Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Start zimní přípravy

Krátké ohlédnutí za podzimem a co nás čeká. Trenér Vrba nastínil program přípravy a cíl do jarní části.

article preview

A-tým taktéž odstartoval zimní přípravu

Lochkovský A-tým před novou sezónou prodělal výrazné změny. Naše mužstvo bylo velmi omlazeno a nikdo vlastně nevěděl s jakým cílem do sezóny vstoupit a jak se bude mužstvo v sezóně prezentovat.

Obavy nastaly po přípravných utkáních a prvních dvou kolech, kdy naše mužstvo zaznamenalo několik vysokých porážek.

Pak ale přišel zlom a dá se říci, že naše mužstvo se stalo největším překvapením soutěže. Přišla série 6 neprohraných zápasů, navíc 5 z nich jsme dokázali zvítězit. Mužstvo se sehrálo a prezentovalo se i celkem pěknou hrou.  Vrcholem podzimu bylo derby, ve kterém jsme po poločase vedli 4:0. Nakonec jsme Slivenec porazili 5:3.

V závěru soutěže přišel útlum hlavně vinou zranění a jiných absencí. Prohra v Suchdole, kdy domácí udělali pro výhru vše, porážka se Střešovicemi, které v podstatě každý zápas postaví jinou, velmi kvalitní, jedenáctku a prohra proti silné Zbraslavi.

Dá se říci, že zimní přestávka byla potřeba jako sůl.

Někteří hráči měli čas doléčit zranění a do jara budeme moci opět naskočit v silné sestavě.

Na úvod jara nás čeká vedoucí dvojice tabulky. V prvním kole vedoucí tým tabulky Dukla Praha C a ve druhém kole Čechie Smíchov, které patří 2. příčka. Do těchto zápasů půjdeme jako papírový outsider, nicméně vyhrát se dá každý zápas a naši borci to soupeřům jistě nedají zadarmo.

 

O průběhu přípravy a o tom, s jakým cílem vstupuje náš A-tým do jarní části promluvil trenér Miroslav Vrba:

Přípravu jsme začali klasicky na začátku února. Dvakrát týdně společně se starším dorostem, což si myslím pomůže oběma mužstvům. V plánu máme jedno přípravné a jedno modelové utkání těsně před soutěží, pokud to ovšem terén a náš přísný trávníkář dovolí :-).

V jednání je jedna posila a doufám že hráči co byli na podzim pracovně a časově vytížení, nám na jaře pomůžou mnohem více. Jediný problém máme na postu brankáře, ale to už je taková lochkovská klasika.

Cíle pro jaro jsou jasné. Mít včas dostatek bodů, dát prostor všem hráčům kádru a dál zapojovat dorostence do dospělého fotbalu.

Trenér Mirek Vrba

 

O dalším průběhu zimní přípravy, o plánovaném přátelském utkání a rozpisu jarní části Vás budeme brzy informovat.

 

kk