Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Statistiky podzimní části sezóny 2021/22

Statistiky uplynulé podzimní části

article preview

A-TÝM, podzim 2021 – statistiky

Lochkov do sezóny vstoupil výborně, doma si hladce poradil s Čechií Smíchov 3:0, nicméně o týden později přišlo tvrdé K.O. v podobě debaklu 8:1 na Bílé Hoře. Z této facky jsme se dokázali oklepat a porazili jsme nepříjemné Modřany 5:3 na domácí půdě. Zvláštní zápas se hrál ve 4. kole na půdě Točné, na nekvalitním hřišti, ve vypjaté a nepřátelské atmosféře jsme dokázali pouze remizovat 4:4. V dalším kole jsme pak v pohledném utkání zvítězili 4:1 nad Košířemi. Následující domácí utkání přineslo lochkovské střelecké hody, když jsme deklasovali Lipence 7:2. Nicméně pak na nás padla krize, ve velmi nekvalitním utkání jsme pouze remizovali 1:1 v Nebušicích, po průběhu utkání to byl ale „zlatý bod". Následující týden přišlo derby a my po prohře 4:1 ztratili domácí neporazitelnost. O reparát jsme se pokoušeli v Suchdole, kde jsme prohráli po kolapsu ve druhém poločase, 3:1. Druhý říjnový týden přijely do Lochkova, v tu dobu poslední, Střešovice a my jsme prohráli 4:1. Ve velmi pohledném utkání jsme dokázali překvapivě porazit druhé Řeporyje 4:1. Podzim jsme zakončili předehrávkou prvního jarního kola s Čechií Smíchov, která dopadla vítěznou kanonádou 5:2.

Nejlepším střelcem je náš útočník Tomáš Buček, který nasázel 17 branek, podobný kousek se povedl naposledy současnému trenérovi Miroslavu Vrbovi na podzim roku 2003, kdy v premiérové sezóně Lochkova v 1.B třídě nasázel v průběhu 13 podzimních kol (v tabulce bylo 14 týmů) 15 branek, na konci sezóny to bylo v součtu 26 branek což byla skoro polovina branek Lochkova. Náš tým tehdy skončil na 2. místě tabulky.

V letošním ročníku se nám dopředu poměrně daří, ještě se nestalo, že by kterýkoliv soupeř udržel v zápase s námi čisté konto, průměr vstřelených branek je 3,17 gólů na zápas, celkem jich bylo 38, z toho vyplývá, že máme 2. nejlepší ofenzívu. Dozadu se dá rozhodně ještě zapracovat, naprosto zbytečný byl například vysoký debakl na Bílé Hoře nebo 4 obdržené branky na Točné, průměr inkasovaných branek je 2,75 na zápas, s celkovými 33 inkasovanými góly máme 7. nejlepší defenzívu.

Co se týče žlutých karet, těch jsme dostali 20. V počtu napomínání jsme na 2. místě, nejtrestanějším hráčem byl Jiří Vecko (4 ŽK), o 3 žluté se postarali Karel Košař a Dan Merta, 2 obdrželi Tomáš Buček a Klaus Šilhan, po jedné přidali Martin Dukát, Jan Goll, Jiří Jaroš, Michal Hrabák, Mikuláš Šveda a Tomáš Peka.

Červenou kartu jsme ještě žádnou nedostali, stejně jako několik předchozích sezón (poslední červenou kartu dostal 15.10. 2016 Jiří Vecko, když dostal první ŽK za protesty a druhou za podražení, v zápase s Radotínem B, který jsme prohráli 1:3, tudíž už 5 let žádný lochkovský hráč nebyl vyloučen).

Nejvíce odehraných minut má Tomáš Buček, bylo jich 1104, dále podstatnou část podzimu sehráli Josef Vrabec (1013 minut) a Klaus Šilhan (1010 minut).

Pět hráčů alespoň na jednu minutu nastoupili do všech střetnutí – Josef Vrabec, Jan Peka, Tomáš Buček, Ondřej Šimon a Karel Košař.

Věkový průměr je 26,7 let. Nejmladším hráčem který za Lochkov nastoupil je Dominik Moučka, při jeho premiéře proti Řeporyjím mu bylo 17 let. Přes čtyřicet let je pouze dvěma hráčům, mezi 30 – 40 lety máme 4 hráče, věku mezi 20 – 30 let dosáhlo 7 hráčů, ani ne 20 let je hned šesti našim hráčům.

Trenér Miroslav Vrba měl k dispozici do podzimních zápasů vinou zranění nebo jiných dlouhodobých zdravotních problémů devatenáct různých hráčů kteří alespoň na 1 minutu zasáhli do podzimní části sezóny.

Nejvyšší návštěvu přineslo derby, kdy počet fanoušků dosahoval asi 150 lidí, divákům děkujeme za podporu v podzimní části a na jaře se na Vás zase těšíme.

TABULKA PO 12. KOLE:

screenshot_20211108-213634_chrome.jpg

 

kk