Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Střešovice - Lochkov 1:2

Veledůležitá výhra nás zachránila ve 2. třídě 

S cílem neprohrát jsme vyrazili do Střešovic. A to se naplňovalo do 23. minuty, kdy se domácí trefili. Pravdou je, že největší šanci jsme paradoxně měli my, ale Petr Dubský, který byl sám před brankářem nedal. Tady vlastně platilo nedáš, dostaneš. My jsme se ale zmobilizovali a ve 38. minutě jsme srovnali na 1:1.

Do druhého poločasu naskočil místo Davida Basovníčka Dan Merta. Bojovali jsme a začali jsme se výkonnostně zvedat. To se potvrdilo v 66. minutě a my jsme se dočkali vedení proti favoritovi. Důležitý gól vstřelil Klaus Šilhan. V 70. minutě se dostal na hřiště místo Štěpána Minaříka Dan Suchánek. Veledlouhé střídáni probíhalo v 86. minutě, když Venca Jirka odcházel minutu a půl z protilehlého rohu hřiště, nahradil ho Mirek Vrba. Rozhodčí ukončil zápas po tříminutovém nastavení a nám spadnul kámen ze srdce.

Zachránili jsme se a doufejme, že navážeme v příští sezoně na výkony ze závěru soutěže, a že budeme mít jiné, ještě lépe opačné starosti, než se bát o udržení v soutěži.

SESTAVA: Nováček - Dvořák, Černý, Basovníček (46. Merta), Šilhan - Minařík (70. D.Suchánek), Vokřínek (C), Hrabák, Goll, Dubský, Jirka (86. Vrba)

BRANKY: 38. Jirka, 66. Šilhan