Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Suchdol - Lochkov 3:0

Lochkov neprodroužil sérii bez prohry a po měsíci a půl prohrál.

article preview

LOCHKOVU SKONČILA SÉRIE ŠESTI ZÁPASŮ BEZ PROHRY, I TAK JSME ALE NA TŘETÍ PŘÍČCE TABULKY

Celých 6 zápasů nenašel Lochkov přemožitele, v 5ti případech naše mužstvo zvítězilo, jednou na Točné remizovalo. Hned 4x v řadě jsme dokázali zvítězit. Poslední porážka našeho týmu přišla 31. srpna, další až tuto sobotu 15.10., tedy po měsíci a půl. Dá se říci, že po velmi špatném stavu jsme soutěží letěli jako kometa a můžeme se považovat za překvapení podzimu.

Bohužel na našem týmu se projevil vysoký počet absencí, obrana a v podstatě i střed hráli v naprosto novém složení a na naší hře to bylo znát.

V sobotním zápase nám prostě body nebyly souzeny. V páté minutě jsme inkasovali z pokutového kopu, ale poté jsme měli míč na kopačkách více my a byli jsme fotbalovějším týmem na hřišti. Domácí nakopávali dlouhé míče, se kterými jsme měli obrovské problémy a nejednou jsme hasili požár před naší brankou minutu před dvanáctou.

Jak letošní prvním, tak i ve druhém poločase si náš tým tvořil jakési náznaky šancí a o vyrovnání se snažil. Jenže vždy chybělo kvalitní finále, takže domácí brána zůstala bez vážnějších ohrožení. V podstatě klíčem na poslední západ zámku domácí brány otočil Honza Peka, když neproměnil pokutový kop po faulu na Honzu Golla. To už bylo tak nějak jasné, že Lochkov v Suchdole body nezíská. Zápas už se tak nějak dohrával a domácí v nastaveném čase navíc udeřili poslední hřebíček do naší rakve, z partie ze které byli nebezpeční celý zápas, tedy ze standardní situace.

Suchdol se tedy stal od 29. května letošního roku prvním týmem, kterému Lochkov nedokázal vstřelit branku. V 11ti zápasech za sebou tedy Lochkov skóroval.

I přes prohru jsme však na třetím místě a v sobotu, v posledním domácím zápase podzimu, nás čeká důležitý souboj se Střešovicemi a na ten je potřeba se důkladně připravit a rozloučit se pro letošek s domácím publikem, dobrým výkonem a ideálně vítězně.

Prohru vem ďas, za týden se hraje zas ;-), divákům děkujeme za podporu a těšíme se na Vás v sobotu.

SLOVO TRENÉRA: Zbytečná ztráta. Nebyl to špatný zápas, kluci makali, byly tam i některé dobré individuální výkony, ale sráží nás docházka. Máme zranění a  obrovské absence. Nechodí hlavně starší zkušení kluci, kteří měli mančaft tento rok táhnout a to je pro mě obrovské zklamání. Suchdol potřeboval vyhrát, udělal pro to všechno a byl o kousek lepší. Doufám, že příští týden to napravíme proti Střešovicím a potvrdíme slušnou podzimní formu.

Trenér Miroslav Vrba

 

SLAVOJ SUCHDOL – SOKOL LOCHKOV

SESTAVA LOCHKOV : Burian (B) – Mašek, Basovníček, Sedláček (80‘ T. Peka), Cyprián (62‘ Tsouassa) – Hrabák, Šveda, Hájek, J. Peka – Šimon (62‘ Tošev), Goll (C)

 

BRANKY: nikdo

ŽK: 75‘ Goll, 87‘ Hájek, 90‘ T. Peka

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Střešovice C, sobota 22.10. 2022, 15:30, Lochkov T.

 

kk