Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Suchdol - Lochkov 3:1

Lochkov nezvládl druhý poločas a po třetí v řadě už nevyhrál.

article preview

LOCHKOV POKRAČUJE VE VÝSLEDKOVÉ KRIZI A V SUCHDOLE OSTUDNĚ PROHRÁL

Již ve 13:30 jsme v sobotu začínali utkání v Suchdole. Tradiční soupeř nastupoval v lepší pozici, co se tabulky týče, nicméně oslabený, především dopředu.

Trenér Vrba jasně upozorňoval na útočnou sílu domácích, tu jsme zejména v prvním poločase dokázali eliminovat, žádná vyložená šance nepřišla, i když náznaky Suchdol měl. Rozhodně se nedá tvrdit, že by se hrál vyrovnaný fotbal, protože jsme soupeře tlačili, ale z domácího brankáře jsme udělali hvězdu zápasu. První poločas byl totiž festival zahozených šancí, kdybychom v Suchdole po úvodních 45ti minutách vedli 5:0, nemohl by se nikdo divit, ovšem míč jsme do sítě nedotlačili.

Ve druhém poločase stačilo dodržet instrukce našeho lodivoda a rozhodně jsme měli zvítězit. V 53. minutě po vpádu Martina Dukáta do pokutového území, když propálil gólmana téměř z úhlu, to vypadalo, že jsme potřebný klid v koncovce získali. To byl ovšem omyl, pak už stříleli jen domácí. Těžko říct proč, nejspíše jsme odpadli fyzicky, pak následně i psychicky. Asi v 55. minutě domácí míč do sítě dopravili, jenže naštěstí hráč, který dorážel míč do sítě, se nacházel v ofsajdu. Nicméně v 57. minutě naše obrana couvala až do pokutového území a suchdolský Pařík uklidil míč k tyči ze vzdálenosti cca 20 metrů. Kolaps pokračuje, 61. minuta, obrana couvá a opět domácí borec Pařík střílí asi z 20 metrů, prohráváme 2:1. Když už jsme se malinko nadechli a začali jsme také útočit, jsme si nějaké šance vypracovali a soupeře začali tlačit. Jenže v 89. minutě naše defenziva definitvně kapitulovala, opět střela z dálky, našemu brankáři vypadl míč z ruky a neobsazený Kučera zvýšil na konečných 3:1.

Co naplat, přiští týden k nám vyráží poslední Střešovice, je potřeba se z této krize, která trvá již tři týdny, dostat a zvítězit, v posledním utkání před domácím publikem, v letošním roce.

SLOVO TRENÉRA: Další velmi těžké utkání. Suchdol má hodně kvalitní ofenzivu. V první půli jsme mohli utkání rozhodnout, šancí bylo dost, ale jen jsme jim rozchytali gólmana. Nakonec jsme se dostali do vedení, ale domácí nás v poslední půlhodině udělali na fyzičku a otočili zápas na svojí stranu. V sobotu se Střešovicemi budu vyžadovat přístup, srdíčko a žrát trávu, nic jiného než tři body neberu!!

Trenér Mirek Vrba

 

SLAVOJ SUCHDOL – SOKOL LOCHKOV

SESTAVA: Vrabec – Košař (33. Jaroš), Černý (85. Šimon), Vecko (C), Basovníček – Goll (68. Hrabák), Šilhan, Šveda, J. Peka – Buček, Dukát

BRANKY: 53' Dukát

ŽK: 90´ Vecko

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Střešovice “C“, sobota 16.10. 2021, 15:30, Lochkov T.

 

kk