Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Točná - Lochkov 3:3

Lochkov v poslední minutě přišel o vítězství. 

article preview

LOCHKOV SI Z TOČNÉ PO ČTVRTÉ V RADĚ ODVEZL BOD

Dá se říci, že s remízou by náš celek byl před utkáním, po zápase se ovšem dá hovořit o ztrátě.

Neuvěřitelný věkový průměr základní sestavy Lochkova, který činil 19 let napověděl, že se trenér Vrba musel popasovat s četnými absencemi. Ovšem naši dorostenci se s nelehkou úlohou popasovali výborně.

Ve 22. minutě otevřel střelecký účet Jan Peka. Ve 33. minutě se však domácí radovali z vyrovnání. Ovšem lochkovská touha po 3 bodech byla dostatečně vysoká. Měli jsme více šancí a lépe jsme kombinovali. Domácí měli výhodu, že na jejich těžkém terénu umí hrát jednoduchý, ale efektivní fotbal. Nicméně ve 42. minutě si vzal poslední slovo poločasu náš kapitán Hynek Černý. Odražený míč po rohovém kopu se dostal až k němu a strhnul poločasové vedení na naší stranu, 1:2.

Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu. V 65. minutě zvýšil na 3:1 Honza Goll a nás čekal úkol zodpovědně dohrát utkání. Bohužel, v 74. minutě do hry naskočil domácí Ptáček. V 82. minutě se po rohovém kopu jako jediný dostal k míči a hlavou zatloukl míč do naší sítě. Když už to vypadalo, že si odvezeme z Točné 3 body, tak v poslední, třetí nastavené minutě se po zbytečné standartce prosadil domácí Malina a vyrovnal na konečných 3:3.

Početné skupině lochkovských příznivců děkujeme za podporu. 

 

TJ TOČNÁ – SOKOL LOCHKOV

SOUPISKA: Burian – Šveda, Černý (C), Hájek, Hasák – Goll (75‘ Schiesser, Tsouassa (46‘ Suchánek), Sobotka, J. Peka – Růžička, Šimon (57‘ Marek)

 

BRANKY: 22‘ J. Peka, 42‘ Černý, 65‘ Goll

ŽK: 6‘ Goll, 37‘ Černý, 88‘ Sobotka, 90‘ Suchánek

ČK: nikdo

 

kk