Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Točná - Lochkov 4:4

Z bláznivého utkání, které zpočátku vypadalo tragicky, jsme vybojovali alespoň bod.

article preview

LOCHKOV SI PO DIVOKÉM BOJI ODVÁŽÍ Z TOČNÉ POUZE BOD

V sobotu 4. září naše mužstvo zajíždelo k utkání na horkou půdu Točné. Ve velmi nepřátelské atmosféře, na hřišti, které nemá takovou kvalitu a v místě kde se těžko vyhrává.

Zprvu utkání vypadalo, že to bude tragédie, kterou by nenapsal ani William Shakespeare. Již ve třetí minutě jsme poprvé inkasovali po naší chybě. Běžela 11 minuta a domácí zahrávali pokutový kop, 2:0. O osm minut později jsme prohrávali už o 3 branky, naprosto zbytečným gólem. K zvratu v utkání nás nasměrovala branka Tomáše Bučka ze 22. minuty. O deset minut později se trefil Honza Goll a naše akcie trochu povyrostly. Na kolena srazila branka, kterou jsme inkasovali ve 45. minutě.

Do druhého poločasu jsme začali trochu více plnit pokyny trenéra, zjednodušili jsme hru a dostávali jsme se do šancí, jenže opět to byl festival zahozených šancí mužů v zelenobílých dresech. V 51. minutě jsme se nadechli opět k zvratu nepříznivého stavu, když byl Tomáš Buček faulován v pokutovém území. Náš útočník si vzal míč a uklidil ho do sítě domácího brankáře. Atmosféra houstla a zhruba v 69. minutě chytil pokutový kop náš brankář Pepa Vrabec, který mužstvo vybičoval ještě víc. Po odehrání míče se ovšem v této minutě strhla mela a hřiště vypadalo jako národnostní bojiště. My jsme se ovšem nenechali rozhodit a soupeře jsme začali tlačit. Přišla 83. minuta a lochkovský „Jarda Jágr" se sedmičkou na zádech ukázal, že fotbal umí, asi z 18 metrů vyslal parádní trefu na zadní tyč, na kterou, jinak výborný, domácí brankář neměl nárok, 4:4. Branku Mirka Vrby početná skupina lochkovských fanoušků dokázala oslavit velmi hlasitě, děkujeme za podporu. Do konce utkání však zbývalo ještě 10 minut včetně nastavení, pátou branku se nám bohužel nepodařilo přidat, tudíž si z Točné odvážíme bod za remízu 4:4.

SLOVO TRENÉRA: Naší naivitou a nedisciplinovastí jsme domácí posadili na koně. Prohození postů a fén v poločase snad zabral a zachránili jsme alespoň bod, což je pro nás ale proti takovému soupeři ztráta. V sobotu proti Košířům musíme předvést daleko víc, jinak tvrdě narazíme.

Trenér Mirek Vrba

 

TJ TOČNÁ - SOKOL LOCHKOV 4:4

SESTAVA: Vrabec – Merta, Černý, Vecko, Basovníček (64' Košař) – Goll, Jaroš (72' Vrba), Šilhan, Peka – Dukát (89' Šimon), Buček

BRANKY: 22' a 51' Buček, 32' Goll, 83' Vrba

ŽK: 36' Dukát, 59' Vecko, 68' Košař

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Košíře, sobota 11.9., 17:00, Lochkov

 

kk