Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Výsledky posledních dvou střetnutí.

Zprávy ze zápasů proti Střešovicím a na Zbraslavi + hodnocení trenéra. 

article preview

LOCHKOV V POSLEDNÍCH DVOU ZÁPASECH PODZIMU PADL

Ani doma proti Střešovicím, ani venku na Zbraslavi nedokázal tým trenéra Miroslava Vrby zvítězit a přezimuje tak na 5. místě, bod před šestým Slivencem a se ztrátou 14 bodů na první Duklu. Na poslední Točnou máme náskok 12 bodů.

Zejména v posledních 2 střetnutích se projevily četné absence a Lochkov tak sezónu zakončil bez bodů. Nicméně 5. místo se dá považovat za překvapení pro hrůzostrašných výsledcích v přípravě a na startu letošního ročníku.

Děkujeme fanouškům za podporu v celé podzimní části a v březnu, na začátku jarní části, se na Vás těšíme.

 

LOCHKOV – STŘEŠOVICE C 0:5 (0:1)

SOUPISKA: Burian (B) – Hrabák, J. Peka, Šalamon (71‘ T. Peka), Marek, Šimon (62‘ Wittman), Šveda, Tsouassa, Basovníček (C), Cyprián, Tošev (62‘ Sobotka)

BRANKY: nikdo

ŽK: 51‘ Cyprián, 82‘ Hrabák

ČK: nikdo

 

ZBRASLAV B – LOCHKOV 2:0 (1:0)

SOUPISKA: Wittman (B) (46‘ Burian) – Hrabák (55‘ Tsouassa), J. Peka, Merta (75‘ T. Peka), Hájek (63‘ Sedláček), Šalamon, Goll (C), Šimon (55‘ Marek), Mašek, Hasák, Šilhan

BRANKY: nikdo

ŽK: 52‘ Burian, 67‘ Tsouassa

ČK: nikdo

 

Jak poslední dva zápasy a celý podzim hodnotí trenér Miroslav Vrba? To se dočtete zde:

Poslední dva zápasy byly pro nás složité. Zranění, absence, prázdniny a k tomu kvalitní soupeři. Hlavně proti Stříškám jsme byli opravdu splácaní.

Proti Zbraslavi už to bylo lepší,ale soupeř hrál velmi dobře a byl o kousek lepší.

Celkově musíme podzim, s ohledem na obrovské problémy se skládáním mužstva, hodnotit kladně. Škoda některých bodových ztrát, hlavně na Točné. Důležité je, že spolupráce s dorostem funguje výborně. Teď ještě potřebujeme, aby se vrátilo pár starších zkušených hráčů, potřebujeme zkušenosti a fyzické parametry, aby to byl správný mix starší-mladší. Děkuju všem kolem áčka za spolupráci a snad na jaře navážeme na solidní výsledky.

Trenér Miroslav Vrba

 

 

kk