Jdi na obsah Jdi na menu
 

Brigáda 1.12

Hurá! Sloupy na osvětlení stojí.

img_20181203_134850.jpgDnes, v sobotu 1.12 jsme se sešli na našem hřišti v 9:00 ráno v docela hojném počtu kvůli brigádě, bohužel zklamáním byla účast pouze tří hráčů A-týmu.  Ale co bylo důležité, nechyběli naši "kantýnský", tedy Karel Košař st. se Slávkem Zítkem, kteří se nám postarali o občerstvení :D.

Úkolem brigády bylo postavit sloupy na umělé osvětlení na naší nové a zároveň nejlepší UMT v Praze a širokém okolí.

Tento úkol jsme splnili za zhruba tři a půl hodiny. První sloup jsme dostali do otvoru jemu určenému za nejdelší dobu, protože   nikdo z nás nikdy dvanáctimetrový sloup, vážící 270 Kg za pomoci pouze tří lan, dvou žebříků a našich rukou nikdy nezvedal. Když jsme se ponaučili z některých chyb, tak jsme druhý a třetí sloup dostali na svá místa bez problémů. U posledního sloupu jsme měli drobnější problémy ale i ten jsme zdárně postavili. Pak už zbývalo protáhnout všechny kabely, srovnat sloupy, zasypat je a zabetonovat.

Příští brigáda se koná 15.12., tak snad to sdělujeme dostatečně dopředu, aby někteří hráči áčka neřekli, že se to dozvídají pozdě. Úkolem té příští brigády tedy bude namontovat rampy a světla na sloupy a připravit sloupky pro sítě.

Práce okolo UMT, je tedy stále dost, ale všichni jsme neuvěřitelně šťastní, že jsme se našeho největšího snu poslední doby konečně dočkali a rádi pro jeho realizaci něco uděláme.