Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov 2:4 Zbraslav

Lochkov nestačil na rezervu přeborové Zbraslavi ve slepené sestavě.

Mnoho zranění najednou se vyskytlo u hráčů v týmu trenéra Mirka Vrby. Tomu chyběli hráči: Pepa Suchánek, Dan Suchánek, Barnabáš Floreš, Venca Jirka, Tomáš Mikulů, Pavel Eder, Jirka Jaroš a Jirka Vecko, proto se na lavici náhrádníků posadil Michal Drahota a poprvé se do "A" týmu na střídačku dostal dorostenec Karel Košař.

Tak tedy zápas začal a již od úvodu bylo znát, že Zbraslav útočí na 1.B třídu. Rozhodně se nedalo říci, že by nás hosté přitloukli k našemu pokutovému území, ale ani my jsme nebyli lepším mužstvem na trávníku. Bez inkasovaného gólu jsme vydrželi do 24. minuty, další branka přišla ve 27. minutě, a potřetí hosté zavěsili ve 34. minutě. Ve 37. minutě se trefil Honza Vokřínek a tato Lochkovská stálice se trefila i podruhé. Další velikou šanci měl Petr Dubský, ale nenaložil s ní tak aby se to líbili jemu samotnému a i nám ostatním. 

Do druhého poločasu jsme nastoupili logicky s cílem neinkasovat a přidat alespoň jednu branku. To se ale bohužel nepovedlo a v 64. minutě nám Zbraslav utekla na rozdíl dvou branek. My jsme taky měli pár šancí, ale neměli jsme žádnou vyloženou. V 81. minutě se na hřiště dostal premiérově Karel Košař, ale to rozhodně na výsledku nic nezměnilo. Zápas rozhodlo několik našich chyb a málo odvahy do útoku. V dalším zápase ve Slivenci, bude nutné určitě přidat na důrazu a bojovnosti a vyvarovat se našich hloupých chyb.

SESTAVA: Nováček - Černý, Basovníček,Dvořák, Merta (56. Vrba) - Minařík, Vokřínek (81. Košař), Hrabák, Šilhan - Cyprián, Dubský

Drahota

ŽK: Dubský, Dvořák