Jdi na obsah Jdi na menu
 

Shrnutí roku 2018

Lochkováci, pojďme si shrnout úspěšný rok 2018.
Po zimní přestávce odstartovala v dubnu jarní část sezóny 2017/2018. V tomto ročníku jsme měli přihlášeno šest týmů k mistrovským utkáním - mladší přípravku, dvě starší přípravky, mladší žáky, mladší dorost a muže. Nejúspěšnější byla mladší přípravka, která skončila na druhém místě s 35 body se skóre 265:128, deset bodů za Cholupicemi, za to byla pozvána na turnaj, který se hrál na hlavním stadionu Slavie, v Edenu. Starší přípravky také neudělaly ostudu, ta první skončila na 4. místě s 29 body, nasázela 138 branek a obdržela jich 121; druhá starší přípravka se umístila na 5. místě, nasbírala 27 bodů, dala 137 branek a inkasovala jich 127. Mladší žáci byli na 8. příčce s 13 body, 52 brankami vstřelnými a 108 inkasovanými. Dorostencům se bohužel nedařilo, s pěti body obsadili dvanácté místo. Ani muži nezažili dobrou sezónu, bojovali totiž o záchranu, to se nakonec povedlo a skončili s 20 body na 11. místě se skóre 36:61, byla to ale nejhorší sezóna za posledních 24 let.
Po skončení sezóny se začal plnit náš největší sen poslední doby, začala stavba umělé trávy v našem areálu, stavba pokračovala celé léto až do října, okolí stále upravujeme.
V září jsme začali hrát podzimní zápasy. Nejlépe si vede opět mladší přípravka, i když letos za ní hrají většinou hráči, kteří nastoupili do první sezóny, tak jsou nejmladší naděje na pátém místě s 16 body. Starší přípravka, bohužel smolně prohrává některá utkání, a tak se nachází na 8. pozici s 9 body. Žáky zase ničí neproměňování šancí a jsou tedy na 9. příčce a nasbírali 10 bodů. Dorostenci zažívají o něco lepší sezónu ale stále jim komplikuje sezónu, že mladší kluci, kteří bojují jak jen mohou nestačí na starší a silnější soupeře a trápí je koncovka, se sedmi body jsou třináctí. Mužům se také letos dýchá lépe, po podzimu jsou na osmém místě a nasbírali 11 bodů.
Po podzimní části bylo hlavní téma v Lochkově umělá tráva, respektive její okolí, povedlo se nám totiž umělku osvětlit a 30. prosince jsme dokončili sítě za brankami. V novém roce nás čeká upravit okolní terén a prostor pro diváky.
Závěrem Vám chceme popřát do nového roku 2019 mnoho úspěchů, štěstí, lásky, zdraví,