Jdi na obsah Jdi na menu
 

Turnaj starší přípravky v Ruzyni. 30.3.2014

obrazek.jpgTurnaje se zúčastnilo 5 mužstev a hrací systém byl každý s každým a následně podle umístění po základních zápasech 1 – 4, 2 -3 a pak zápas o finále nebo o 3 místo.

Turnaje se zúčastnilo 5 mužstev a hrací systém byl každý s každým a následně podle umístění po základních zápasech 1 – 4, 2 -3 a pak zápas o finále nebo o 3 místo. Na našem mužstvu bylo nejdříve znát, že jsme po dlouhé době hráli v hale v počtu 5 hráčů v poli + brankář. Během všech zápasů na našem mužstvu bylo vidět, že již trénujeme venku na trávě a s odskokem míče v hale se těžko vyrovnáváme. I když jsme občas herně nestačili na naše soupeře, nahrazovali jsme to svojí bojovností a obětavostí. Náš první zápas s pořádající Ruzyní skončil 1 : 1, druhý zápas s Roztoky 0 : 0, třetí s Rudnou 1 : 1, a poslední jsme prohráli 0 : 1 se Slaným. Přesto, že jsme ani jednou nevyhráli, postoupili jsme do play off a bohužel díky umístění v tabulce jsme opět po necelých 10 minutách nastoupili proti TJ Slaný. Naši kluci bojovali na hraně svých současných možností, ale dva vlastní góly ( 0 : 2), pohřbili naší naději hrát finálový zápas o 1. místo. Je pravdou, že jsme se soustředili hlavně na bránění a soupeř nám nedovolil dostat se příliš často do brankových příležitostí. O třetí místo jsme svedli vyrovnanou bitvu s pořadatelským týmem Ruzyně. Zápas skončil v normálním hracím čase 0 : 0 a ke slovu přišly penalty. Tak, jak známe i z „velkého fotbalu“, je to loterie a v té byli úspěšnější naši soupeři.  Skončili jsme na 4 místě, ale ostudu kluci našemu klubu určitě neudělali. Škoda, že jsme se v zápasech více nedokázali v útočné fázi prosadit. Na této herní činnosti musíme ještě do prvního soutěžního zápasu( 8.4.) zapracovat.

Turnaj nakonec vyhrál tým Slaného, který porazil ve finále mužstvo z Rudné taky až na penalty.

Turnaj jsme odehráli v sestavě: v brance David (2 zápasy hrál i v poli), v obraně Jirka a Matěj, v záloze Štěpán a v útoku Honza a Samba. Během turnaje si zachytal i Honza (2 zápasy) a v poli pravidelně střídali Miki, Míra a Karel K. (zapomněl brankářské rukavice doma). Všechny naše 3 góly vstřelil Štěpán a po zásluze byl vyhlášen za náš tým nejlepším hráčem turnaje a to i proto, že prakticky odehrál všechna utkání bez střídání.

Myslím, že jsme si to všichni, včetně zúčastněných rodičů, užili a věřím, že náš herní projev a podzimní výsledky jsou už pro náš tým minulostí.

Celkové pořadí:  1. Slaný, 2.Rudná, 3.Ruzyně, 4.Lochkov, 5. Roztoky.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj Ruzyně 2014