Jdi na obsah Jdi na menu
 

První část sezóny MP(malá píva)

znak-lochkov.gifV první části sezóny jsme sehráli zápasy proti Chuchli, Ruzyni, Vyšehradu a Stodůlkám(1999 Praha). První dva zápasy jsme hráli se soupeři se kterými jsme na podzim vyhráli, ale tentokrát se nám nedařilo.

 

 

V první části sezóny jsme sehráli zápasy proti Chuchli, Ruzyni, Vyšehradu a Stodůlkám(1999 Praha). První dva zápasy jsme hráli se soupeři se kterými jsme na podzim vyhráli, ale tentokrát se nám nedařilo. Další dva soupeři nás naopak na podzim porazili, ale tentokrát to bylo naopak. Poměrně dobře se ve všech zápasech daří držet správné rozestavení na hřišti při rozehrávce naší i soupeřově. S přibývajícími zápasy se kluci naučili se správně pohybovat na hřišti i během hry, kdy hrozí, že nechají strhnout.

První zápas s Chuchlí(2:7) byl dlouho vyrovnaný, ale na konci zápasu ná tam soupeř po chybách před brankou sázel jeden gól za druhým. Druhý zápas v Ruzyni(3:5) jsme výborně zahráli první a poslední čtvrtiny, ale ve střední části zápasu jsme dostali tolik gólů, že už se nepodařilo zápas ani vyrovnat. Třetí zápas z Vyšehradem(11:4) se nám stejně jako na podzim dařilo střelecky(tehdy porážka 7:9), ale tentokrát z toho bylo celkem výrazné vítězství. Poslední zápas na Stodůlkách(3:2) byl z naší strany asi nejlepší, protože soupeř byl kvalitní(na podzim 5:14), ale kluci opravdu bojovali a projevili už nabyté zkušenosti. Kvalitně bránili na naší polovině a útočili většinou po křídlech s centry před bránu.

    Podle předvedené hry i výsledků se kluci zlepšují, jak v individuálních schopnostech, ale hlavně v dodržování “taktiky” během hry. Obránci už jen málokdy zapomenou správně obsadit soupeřovy útočníky a v útoku už si kluci nepřekáží a pohybují se na správných místech. Je hodně znát, že někteří kluci trénují se starší přípravkou, hlavně v osobních soubojích a krytí míče. V posledním zápase se nám nejvíc líbily dvě akce jak z anglické ligy: únik po křídle, prudký centr před bránu a střela z voleje. To se nedá bránit.

    Zatím se povedlo pouze jednou zorganizovat zápas i pro VMP(velmi malá píva) mladší kluky,kteří začali později. Sehráli zápas se stejně starými kluky z Ruzyně, sice prohráli poměrně výrazně, ale nebyli výrazně horší, spíš byl znát nedostatek zkušeností. Doufáme, že se podaří domluvit další zápasy, aby zkušenosti získali.

 

Základní sestava MP: Honza Růžička, Michal Kruliš, David Boháč, Šimon Hruška, Tobias Laník, Filip Hustopecký, Jonáš Marek, Štěpán Ševčík, Štěpán Hájek

Za VMP nastupovali: Lukáš Scháněl, Angelo Barletta, Markus Kuka, Hynek Hekrle, Lukáš Mitera, Honza Ostrejš, Ondra Hasák, Jáchym Růžička


Střelci gólů: Filip 6, Honza 4, Štěpán H. 3, David 2, Tobias, Šimon, Jáchym