Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mž: Lochkov - Radotín 2:2

brazuca.jpgPo výhře doma s Čakovicemi zavítali naši mladí fotbalisté na hřiště nedalekého Radotína. I když se zápas hrál ve velmi brzké hodině žáci byli naladěni na bylo vidět že se budou snažit udělat dobrý výsledek. To už neplatilo o obouch trenérech , kteří dobře věděli jakou má Radotín sílu.

Po výhře doma s Čakovicemi zavítali naši mladí fotbalisté na hřiště nedalekého Radotína. I když se zápas hrál ve velmi brzké hodině žáci byli naladěni na bylo vidět že se budou snažit udělat dobrý výsledek. To už neplatilo o obouch trenérech , kteří dobře věděli jakou má Radotín sílu.

 

Teď už k zápasu. Naši mladíci začali od první minuty diktovat tempo hry a Radotín se jen bránil. I když soupeř měl nějaké náznaky naše obrana je na dostřel brankáře nepustila.​​​ To spíš naši hráči ( k překvapení všech kdo na tomto utkání byli) se hnali do útoků. Po mnoha závarech se dostal na dostřel Šimon a trefil , vedli jsme 1:0. ​ I když se trenér Radotína snažil své chlapce vzbudit (hlavně křikem) nebylo mu to moc platné. Naši hráči opět převzali iniciativu a tlačili se k brance. Po dalších deseti minutách udělal brankář Radotína chybu kdy špatně odkop míč .toho se zmocnil Peka a přihrál Příhodovi pro kterého nebyl problém znovu zavěsit 2:0. Do poločasu se už nic zvláštního nestalo tak že z naší strany spokojenost. O poločase bylo našim hráčům důrazně řečeno že to není konec a budou muset bojovat i nadále. Ale opak byl pravdou hráči Radotína se pomalu dostávali do častějších kombinací a naši hráči to sice dobře bránili ale bylo jen otázka času kdy přijde gól. Ten sice né a né hráči Radotína dát kopali mnoho rohů atd ale stále naše obrana odolávala. Po mnoha minutách bránění se  žáci opět vzchopili a začali znova hrát svou hru. A taky to bylo znát přišli šance které by měli využít a bylo po zápase, nestalo se a tak přišel trest. Po odpískaném přímém kopu se z dálky trefil jeden z hráčů Radotína a bylo to 1:2. A když nepřesný rozhodčí po mnoha otočených jak faulech tak rohů atd(doufám že to nebyl úmysl) odpískal další přímí kop bylo zle. Náš brankář místo aby dával pozor na míč začal se kočkovat před ním stojícím hráčem a Radotín vyrovnal. To do konce zbývali asi dvě minuty. Tak že nakonec remíza. Naši hráči odcházeli zklamaný ale objektivně tento duel zaváněl tímto výsledkem. 

 

 

 

sestava: Moučka- Košař,Špírek,Ayoub,Palaš,Golden,Šimon,Vocilka,Příhoda,Pánek K, Pánek P,Marx,Peka,Kozohorský,Abdulvakkos

 

 

 

góly: Šimon. Příhoda