Jdi na obsah Jdi na menu
 

Áčko se po výhře nad Olympem vrátilo zpět do čela

olymp.gifV neděli dopoledne jsme vyrazili na Markétu, kde hraje svoje domácí zápasy PSK Olymp.(10.místo před dnešním zápasem).. Hřiště bylo hodně hrbolaté a mokré, takže nějaká krása se nedala čekat a mělo se sázet víc na bojovnost. Už ve 2.minutě to vzal na sebe Tomáš Geryk a jedovatou ranou zpoza vápna, která skočila před gólmanem, poslal hosty do vedení ! Druhou branku a tím i klid nám přidal sváteční střelec Jirka Vecko v 25.minutě - 2:0.. Domácí za první půli nepředvedli nic, co by stálo za komentář..Do druhé půle jsme nastoupili beze změn a v 54. minutě po centru Jirky Jaroše se na zadní tyči prosadil Pepa Suchánek - 3:0.. A v 78. minutě se stalo něco, co většina současných hráčů Lochkova ještě nezažila.. Gól na 4-0 vstřelil totiž HONZA VOKŘÍNEK !!! :))) Lochkov v celkem poklidném tempu zvítězil na hřišti soupeře 4-0, především kvůli tomu, že soupeř nekladl moc velký odpor a působil dost odevzdaně..Jsme zase první a snad už jsme se poučili po zápasech se Zbraslaví a Lipencemi !! Více uvnitř článku.

 

olymp.gifV neděli dopoledne jsme vyrazili na Markétu, kde hraje svoje domácí zápasy PSK Olymp.(10.místo před dnešním zápasem).. Hřiště bylo hodně hrbolaté a mokré, takže nějaká krása se nedala čekat a mělo se sázet víc na bojovnost. Už ve 2.minutě to vzal na sebe Tomáš Geryk a jedovatou ranou zpoza vápna, která skočila před gólmanem, poslal hosty do vedení ! Druhou branku a tím i klid nám přidal sváteční střelec Jirka Vecko v 25.minutě - 2:0.. Domácí za první půli nepředvedli nic, co by stálo za komentář..Do druhé půle jsme nastoupili beze změn a v 54. minutě po centru Jirky Jaroše se na zadní tyči prosadil Pepa Suchánek - 3:0.. A v 78. minutě se stalo něco, co většina současných hráčů Lochkova ještě nezažila.. Gól na 4-0 vstřelil totiž HONZA VOKŘÍNEK !!! :))) Lochkov v celkem poklidném tempu zvítězil na hřišti soupeře 4-0, především kvůli tomu, že soupeř nekladl moc velký odpor a působil dost odevzdaně..Jsme zase první a snad už jsme se poučili po zápasech se Zbraslaví a Lipencemi !!

Sestava: Hozman -  Vecko,Lencsés, Vokřínek, Dvořák(70.Goll) -Matetić, Minařík, Geryk, Jaroš -Kovačík, Suchánek(60.Pivarník)