Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Košíře 2:0

Nádherné utkání, které se v sobotu v Lochkově hrálo, jsme zvládli. 

article preview

Lochkovské "áčko" má za sebou zatím nejlepší utkání sezóny, když jsme porazili Košíře 2:0.

Utkání začalo ve vysokém tempu a pro nestranného pozorovatele to slibovalo vyrovnané utkání. V prvním poločase jsme hrozili hodně s breaků, byli jsme rychlí dopředu ale ani jeden z breaků se nám nepodařilo proměnit. Dozadu to v první půli bylo horší ale ubránili jsme se. Ve 44. minutě to přišlo, Tomáš Buček dostal balón do breaku, utekl obraně hostí a ještě obešel brankáře, 1:0.

Ve druhém poločase nás hosté na docela dlouho dostali pod tlak a hrozili sérií rohů a standardních situací, které šli přímo do pokutového území, jednu z hlaviček perfektním zákrokem vytáhl nás brankář Pepa Vrabec. Dostali jsme se z tlaku a při našem útočném snažení se nám naskytla možnost přímého volného kopu asi 30 metrů od brány. To nám ale vůbec nevadí, Ondra Vrabec naservíroval pocukrovanou přihrávku po zemi, do běhu na Tomáše Bučka a ten tento nádherný signál, za který by se nemusel stydět ani ligový mančaft, poslal do brány a Lochkov tedy do vedení 2:0. Tato pojistka nás malinko uklidnila a nikam jsme se nehnali, protože bylo dost času do konce a stačilo se dvakrát ukopnout a bylo by po bodech. Zuby nehty jsme bránili a snažili jsme se útočit, jenže se nám další branku přidat nepodařilo, naopak největší šanci měli hosté, když jejich útočník vystřelil okolo vybíhajícího Pepy Vrabce a Karel Košař skluzem vykopl balón přímo z brankové čáry. Nic víc se v sobotu v Lochkově nestalo a mohli jsme si tak v kabině zakřičet. 

 

LOCHKOV - KOŠÍŘE 2:0

SESTAVA: J. Vrabec - Novák, Černý, Šilhan, Basovníček (80. Košař) - Hrabák (88. Suchánek), Floreš, O. Vrabec, Peka (78. Goldin) - Buček, Jaroš (65. Šonský) 

 

BRANKY: Buček 2x

 

kk