Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Lipence B

Lochkov potěšil hrou i výsledkem.

article preview

LOCHKOV DOMA OPĚT VYHRÁL, VYSOKO PORAZIL LIPENCE B

Lochkov si otevřel střelnici na domácím hřišti a jistě musel výkon domácích potěšit i naše příznivce.

Začali jsme dobře, Lipence jsme v úvodu k ničemu nepustili a hned v 7. minutě otevřel skóre Honza Goll, když dostal z levé strany centr do vápna a nadvakrát dopravil míč do sítě za pomoci tyče. Byli jsme lepším týmem na hřišti, jenže ve 24. minutě naše obrana propadla a hostující útočník s desítkou na zádech běžel sám na našeho brankáře a proměnil, 1:1. Nicméně ve 29. minutě přišla nádherná odpověď. Vojta Šalamon poslal krásnou přihrávkou Jonáše Marka a ten mu před brankářem zpátky předložil míč před bránu. Náš záložník se trefil a opět urval vedení pro zelenobílé. Lipence se oklepaly a snažily se využít naší nedůslednosti při obsazování, ovšem žádná jejich střela nezamířila mezi tři tyče.

Ze začátku druhého dějství bylo znát, že potřebujeme vstřelit ještě jednu branku, abychom dostali klid na naše kopačky. Honzovi Gollovi se to v 56. minutě povedlo, když vystřelil do břevna, ale míč se od brankáře odrazil do branky a Lochkov vedl o dvě branky. V 59. minutě dostal Dan Merta nabídku před bránu, která se neodmítá. Svou druhou velkou šanci již využil a Lochkov vedl 4:1. Na pověstného „bůra“ se čekalo do 71. minuty. Jáchym Růžička byl faulován v pokutovém území, rozhodčí nařídil pokutový kop a sám Jáchym ho proměnil, 5:1. Lochkov začal ještě více hrát fotbal, místy se naši hráči nechali unést výsledkem a začali dělat „kraviny“. Ovšem branku do naší sítě to nepřineslo. Naopak v 80. minutě zvýšil na 6:1 Honza Peka. V 86. minutě se sám na brankáře dostával Ondra Šimon. Byl v pokutovém území zezadu stažen hostujícím hráčem. Přišla penalta číslo 2 a červená karta. K exekuci se postavil David Basovníček a bohužel nedal. Nic vážnějšího se v Lochkově již nestalo a naši hráči s fanoušky mohli oslavit další vítězství na lochkovských hradbách.

 

SOKOL LOCHKOV – SOKOL LIPENCE B

SOUPISKA: Burian – Šveda, Černý (C), Basovníček, Mašek – Merta (73‘ Schiesser), Růžička, Šalamon (63‘ Hasák), J. Peka – Marek (73‘ T. Peka), Goll (63‘ Šimon)

 

BRANKY: 7‘ a 56‘ Goll, 29‘ Šalamon, 59‘ Merta, 71‘ Růžička, 80‘ J. Peka

ŽK: 16‘ Basovníček, 23‘ Merta, 42‘ Goll, 56‘ Černý, 84‘ Burian + 38‘ Drahota (trenér)

ČK: nikdo

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Nebušice B – Lochkov, sobota 1.10., 16:00, Nebušice T.