Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Lochkov - Suchdol 4:2

Muži zvládli existenční utkání a udělali důležitý krok k záchraně.

article preview

Sobotní odpoledne v Lochkově patřilo utkání mezi naším A-týmem, který hostil Slavoj Suchdol.

Lochkovská situace před zápasem nebyla vůbec dobrá, pokud bychom nezvítězili bylo by dost možné, že bychom po 27 letech hráli 3. třídu.

Byl to záchranářský souboj jak se patří. Moc fotbalové krásy jsme neviděli, za to jsme viděli obrovskou bojovnost, nervy až do konce a nakonec úlevu.

V 14. minutě jsme udělali první krok k záchraně. Lochkov na chvíli uklidnil svým gólem náš nejlepší střelec a zároveň nejtrestanější hráč soutěže Josef Suchánek. Bohužel pro nás přišel v 19. minutě centr hostí a Michal Hrabák si srazil míč do vlastní sítě. Do konce poločasu jsme už žádné další vážnější ohrožení brány neviděli a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Do druhého poločasu jsme šli z jasným cílem - nic jiného než vítězství nebereme.

Plnit tento úkol začal ve 47. minutě zimní posila Honza Peka, který svůj rohový kop nasměroval za pomoci gómana rovnou do sítě Suchdola a trefil se tak premiérově v lochkovském dresu. Naše radost trvala pouze do 63. minuty, když se balón nešťastně odrazil v pokutovém území od Hynka Černého přímo k protihráči a ten se nemýlil. Za 7 minut později jsme se ale opět dostali do vedení když se trefila další posila, která oblékla zelenobílý dres v zimě, Tomáš Buček. Na 4:2 pečetil tentýž hráč v 78. minutě a v Lochkově bylo zas o něco veseleji.

LOCHKOV 4:2 SUCHDOL

SESTAVA: Vrabec - Hrabák (Hasák), Drahota, Černý, Basovníček - Merta (Vrba), Jaroš, Šilhan, Peka (Košař) - Suchánek, Buček

BRANKY: Buček 2x, Suchánek 1x, Peka 1x

ŽK: Merta, Suchánek