Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Nebušice - Lochkov 1:1

A-tým bere z prvního jarního utkání jenom bod.

Před utkáním se nám stala trochu vtipná situace, kdy jsme nejprve čekali společně s Nebušicemi a rozhodčím před bránou do areálu Aritmy. Když jsme se dovnitř dostali, museli jsme se převlékat na chodbě. Nakonec jsme šatnu dostali a po zápase jsme se v ní převlékli.

Lochkov se na první utkání sešel v celkem slušném počtu, měli jsme 4 hráče na střídání a v případě potřeby se mohl převléknout trenér Mirek Vrba.

V utkání jsme byli lepší, ale na začátku nám domácí zatápěli. Asi v 5. minutě nám také dost zatrnulo. Nebušice zahrávala standartou kousek za hranicí pokutového území a vstřelili branku, naštěstí byl skórující hráč v ofsajdu a pozorný pomezní tento ofsajd signalizoval.

Nebušice si v dalším průběhu prvního poločasu žádnou vážnější šanci nevytvořili. To však neplatí o nás, do šance se dostali Venca Jirka, Pepa Suchánek, Petr Dubský, Tomáš Buček, všichni zakončovala většinou na branku, jenže štěstíčko při zakončování nestálo na naší straně.

Ve druhém poločasu jsme byli stále lepší my a drželi jsme více balón. Domácí hrozili pouze z nebezpečných breaků, a při některých nám dost zatrnulo. Pak ale konečně Lochkov dokázal po několika dobrých pokusech skórovat a trefila se naše nová posila Tomáš Buček. O něco později se ale pak trefili hosté po breaku a věděli jsme, že remíza je málo z tohoto utkání. Měli jsme mnoho šancí, tu nejvážnější měl Venca Jirka, když bohužel, před bránou levou nohou minul.

Nedá se svítit, Lochkov remizoval na Aritmě s Nebušicemi 1:1.

SESTAVA: Vrabec - Basovníček, Černý, Šilhan, Novák (63. Hrabák) - Peka (61. Merta), Jaroš, Suchánek, Dubský - Jirka (83. Eder), Buček

Košař, Vrba

 

BRANKY: Buček 1x