Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Slivenec - Lochkov 2:0

Lochkov nezvládl derby a stále bojuje o záchranu.

article preview

Před zápasem jsme se obávali o osud utkání, protože ve Slivenci poměrně hustě pršelo a hlavně se blýskalo a hřmělo. Nakonec déšť ustával až nakonec pršet přestalo a utkání se hrálo.

Bouřlivé nebe a trenér Mirek Vrba se jistě zlobili na naší defenzivu v prvních dvaceti minutách. Mirek nás totiž v šatně upozorňoval na jakékoliv standartní situace v okolí pokutového území a na hráče Slivence s č. 8 na zádech Martina Ryzáka, který právě zahrával téměř všechny přímáky a rohy.

A zahrával je velice nebezpečně, každá taková situace "smrděla" gólem. V 10. minutě si ale Ryzák naběhl do vápna na roh a centr směřovaný blízko bráně trefil hlavou a nemýlil se.

Lochkov se trochu zvedl a začal útočit, naše šance skončily buď před pokutovým územím bez zakončení, nebo nás vychytal výborný Slavík v bráně Slivence.

Lochkov se dokázal již ubránit a žádná šance Slivence v brance neskončila. 

Ve druhém poločase jsme byli zprvu lepší. Chtěli jsme hrát ale nepodařilo se nám skórovat. Pepa Suchánek měl asi dvě nejvážnější standartky, kdy zahrával přímáky z pozice, ve které když se ocitl Mirek Vrba tak to bylo půl gólu. Pepa Suchánek ale oba přímáky nekopl vůbec špatně. Ten první z levé strany krásně kroutil na zadní tyč ale slivenecký Slavík měl šťastný den. Druhá standartky byla těměř z prostředka ale slivenecký gólman byl jedním z hlavních strůjců vítězství našeho rivala.

Ve druhém poločase jsme celkem dobře bránili, bohužel jsme nejslabší chvilku měli v 64. minutě, kdy jsme dostali smolný gól a to nás psychicky dost srazilo.

Snažili jsme se hrát ale bohužel se nám nedařilo v koncovce.

Nejvážnější naše šance však přišla téměř v závěru, kdy mohl snížit Tomáš Buček. Už se uvolnil a obstřelil sliveneckého brankáře ale nastřelil tyč a z následné dorážky netrefil prázdnou bránu.

Nedá se nic dělat Lochkov již 3 roky neporazil Slivenec a stále se přibližujeme sestupu. Příští týden nás čeká téměř existenční utkání se Suchdolem abychom se zachránili. Přijďte nás proto podpořit aby nebyla v Lochkově dopuštění historická ostuda.

SLIVENEC - LOCHKOV 2:0

SESTAVA: Vrabec - Basovníček, Šilhan, Černý, Dubský (83. Eder) - Peka, Jaroš, Šonský (73. Vrba), Merta - Buček, Suchánek (78. Košař)