Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži: Suchdol - Lochkov 8:0

Naši hráči si utrhli v Suchdole pěknou ostudu po velkém debaklu!

article preview

PO VÝHŘE V DERBY PŘIŠLO VELKÉ VYSTŘÍZLIVĚNÍ. LOCHKOV PROHRÁL V SUCHDOLE 8:0!

S velkým počtem omluv, a to i klíčových hráčů, se musel popasovat trenér Mirek Vrba před utkáním v Suchdole.

Lochkovští hráči, kteří po derby lítali v oblacích, dostali facku přes celou tvář od rozjetého soupeře. Žalostný přístup k tréninkům a asi neochota se kousnout, aby nebyl A-tým ostudou našeho klubu se zákonitě musela projevit.

Soupeř, který má v týmu také velký počet mladých hráčů, se i přes podzimní prázdniny sešel v nejsilnějším možném složení a vyškolil náš celek.

Po nadějném prvním poločase, kdy naši hráči bojovali a prohrávali 0:1, naprosto ve druhém dějství propadli a inkasovali za 45 minut 7 branek. Aby toho nebylo málo, tak jsme navíc v 82. minutě obdrželi naší první červenou kartu v sezóně.

Snad toto K.O. našim hráčům sáhne do svědomí a v následujících dvou kolech své fanoušky potěší a dokážou bez větší ostudy dohrát podzim a naopak přidají nějaké body do tabulky.

Díky remíze Lipenců se Slivencem, se totiž náš tým dostal až na dno tabulky 2. třídy. Od sestupu z 1.B třídy v roce 2014, je tento podzim nejhorším, co se do počtu získaných bodů, předvedené hry a umístění týče. Navíc, v pěti z devíti odehraných zápasů se našemu mužstvu nepodařilo vstřelit gól.

Pokud nechceme po více než 30ti letech hrát v Lochkově 3. třídu musí se něco změnit. Hlavně přístup hráčů, kteří musí do konce podzimu uhrát nějaké body, tvrdě a poctivě odmakat zimní přípravu a na jaře se prát o záchranu.

 

SLOVO TRENÉRA: Zaslouženě jsme dostali příděl.

Kombinace absencí, zranění a podzimních prázdnin mě donutila udělat řadu změn oproti minulému týdnu. Zajímavé je, že Suchdolu nechyběl vůbec nikdo...že by přístup?????

Za první půli klukům můžu poděkovat, proti o třídu lepšímu soupeři předvedli velmi slušný bojovný výkon, bohužel bez větší herní kvality. Nezachytili jsme začátek druhé půle a už jsme se vezli.

Soupeř má velmi kvalitní tým, a to i na lavičce, a zápas skončil naším zaslouženým debaklem.

Budu se v týdnu snažit dát dohromady co nejsilnější sestavu a pokud se kluci hecnou, věřím že tuhle ostudu mužem proti Stříškám napravit. Výhru nutně potřebujeme, aby jsme měli aspoň trošku hratelnou pozici na jaro.

Trenér Miroslav Vrba

 

SLAVOJ SUCHDOL – SOKOL LOCHKOV 8:0 (1:0)

SESTAVA LOCHKOV: Wittman – Merta, Sýkora, J. Suchánek, Hekrle – Goll (72‘ Hrabák), Šimon (65‘ Šveda), J. Peka, Hasák (65‘ Mašek) – Buček (C) (26‘ T. Peka), T. Suchánek (72‘ Zdzieblo)

BRANKY: nikdo

ŽK: 78‘ Suchánek, 79‘ Sýkora

ČK: 82‘ 2. ŽK + ČK Sýkora

 

PŘÍŠTÍ ZÁPAS: Lochkov – Střešovice C, sobota 4.11. 2023, 14:00, Lochkov T.

 

VÝSLEDKY 9. KOLA, 2. TŘÍDA SKUPNA A

Nebušice B – Cholupice B 1:1, Zbraslav B – Modřany B 9:0,

Slivenec B – Lipence B 2:2, Suchdol Lochkov 8:0,

Zlíchov B – Čechie Smíchov 4:2, Střešovice C – Točná 7:2

 

TABULKA PO DEVÁTÉM KOLE

  1. Zlíchov B, 24 b.
  2. Suchdol, 19
  3. Zbraslav B, 18
  4. Čechie Smíchov, 15
  5. Střešovice C, 14
  6. Nebušice B, 14
  7. Točná, 10
  8. Modřany B, 10 (8/9 zápasů)*
  9. Cholupice B, 7
  10. Slivenec, 6 (8/9 zápasů)*
  11. Lipence B, 6
  12. Lochkov, 5

*Zápas 6. kola Modřany B – Slivenec B dosud nezapočítán v tabulce do rozhodnutí o kontumaci nebo dohrání zápasu, který byl ukončen z důvodu inzultace rozhodčího hráčem Slivence

 

kk