Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rozhovor s předsedou oddílu Tomášem Novákem

predseda.jpgZačala nová sezóna. Můžeš nám přiblížit změny, se kterými vstupujeme do nového ročníku?

Především se nám podařilo posílit „Áčko“ . Přišla výrazná posila do útoku René Pivarník, do zálohy pak Chorvat Vladislav Matetić,ze Slivence Pepa Suchánek a vrátil se „univerzál“ Honza Šarboch. Dohodli jsme se na změnách na trenérských postech, kde po mnohaleté úspěšné práci u „Áčka“ přešel Láďa Kácovský k mládeži a naopak k mužům šel společně se mnou trénovat Míra Vrba. Více uvnitř článku.

predseda.jpgZačala nová sezóna. Můžeš nám přiblížit změny, se kterými vstupujeme do nového ročníku?

Především se nám podařilo posílit „Áčko“ . Přišla výrazná posila do útoku René Pivarník, do zálohy pak Chorvat Vladislav Matetić,ze Slivence Pepa Suchánek a vrátil se „univerzál“ Honza Šarboch. Dohodli jsme se na změnách na trenérských postech, kde po mnohaleté úspěšné práci u „Áčka“ přešel Láďa Kácovský k mládeži a naopak k mužům šel společně se mnou trénovat Míra Vrba.
 
Minulý týden začala nová sezóna. Co říkáš na start našich týmů?
 
Obě naše mužstva, muži i starší přípravka vyhrála, takže jsem samozřejmě spokojený. „Áčko“ to nemělo v Řepích vůbec jednoduché, i když tomu může výsledek napovídat. Rozhodly naše góly v úvodu utkání, ale potom bylo utkání poměrně vyrovnané. Přípravka pak potěšila výsledkem i předvedenou hrou.
 
Jaké jsou tedy cíle do nové sezóny?
 
Po sportovní stránce chceme samozřejmě odvádět co nejlepší výkony. Zatím to vypadá, že „Áčko“ nešťastný sestup do druhé třídy spíše probudil. Pokud to klukům vydrží, tak můžeme hrát v tabulce nahoře.
Co se týká fungování fotbalu obecně, je hlavním cílem oprava osvětlení hřiště. Problém se sekáním hřiště, který jsme měli díky dosluhující sekačce, nám pomohl vyřešit Místní úřad v Lochkově zakoupením nového traktůrku, za což ještě jednou touto cestou děkujeme. Dále děkujeme Radkovi Krulišovi za vyrobení světelné tabule.