Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rozhovor s trenérem A mužstva

ladislav-kacovsky---trener-1-.jpgUvnitř článku si můžete přečíst rozhovor s trenérem A mužstva Ladislavem Kacovským. Najdete zde odpovědi na otázky např. jaké má plány do budoucnosti, jak je spokojen s tréninkem, jak hodnotí zápas v Modřanech,....

ROZHOVOR S TRENÉREM A MUŽSTVA - LADISLAVEM KACOVSKÝM

ladislav-kacovsky---trener-1-.jpgJak jsi spokojený se zimní přípravou?

Tak jako každý rok, zima začala fotbálkem na Nový rok. Od 3.1.2012 jsme trénovali vždy úterý a čtvrtek. A teď k otázce, abych pravdu řekl, je to půl na půl, někteří hráči si to vzali za své a někteří to jako vždy odflákli, takže spokojenost být moc nemůže.

Co nové posily?
 
Nové posily, které jsem chtěl, jsou tady. Za to mohu poděkovat výboru, že tak dobře pracuje. Zatím jsem s posilami plně spokojený,  jak Vojta Zdražil, tak Ondra Havel ihned zapadli do mužstva a doufám, že pomůžou. No a staronová posila v bráně, Jirka Zamazal, tak to je jistota a dává klukům klid, to se ukázalo v Modřanech. Další kluci se k nám hlásí a někteří do toho kopnout umějí a čas ukáže, jak na tom budou.

Jak si spokojen s účastí a průběhem tréninku?
 
Jak už jsem říkal, na tréninky dnes chodí dost hráčů. Kluci makají a je znát,  že nastává v mužstvu konkurence. Doufám, že se to ještě zlepší až přijdou marodi, jako je Pepa Kotouč, Štěpán  Minařík , Jirka Vecko a Tomáš Lencsés. Je pravda, že na konkurenci tady nejsme moc zvyklý, ale jednou to přijít muselo a pro mě jen dobře.

Jak hodnotíš první zápas v Modřanech?
 
Zápas v Modřanech? Kdo tam byl, tak mi dá za pravdu, že na Modřany umíme hrát. Byli jsme horší, ale kluci bojovali. První půli nám Modřany dost zatápěly, ale naše obranná činnost fungovala na jedničku. V druhé půli jsme se hodně zlepšili a dali gól, to nám dost pomohlo a pak jsme měli ještě další šance, které jsme nevyužili. Byly to nervy,  ale s dobrým koncem. To víš radost byla a kluci si zaslouží poděkovat za bojovnost a fotbalovost se ukáže doma se Střešovicemi.

Jaké si představuješ umístění po konci sezóny?
 
Byl bych spokojený s prostředkem tabulky a chtěl bych, aby se u nás diváci bavili fotbalem.

Jaké máš plány do budoucnosti? 
 
Doufám, že je vedení s mou prací spokojeno, tak bych tady rád dál trénoval. A co se týká mančaftu,  abychom zatápěli těm na předních místech,abychom hráli dobrý fotbal, aby se tady diváci bavili a rádi na nás chodili. Protože, co je nejlepší pro hráče i trenéra, spokojený divák.