Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sobotní odpoledne žádné body nepřineslo

pripravka-modrany.jpg

Mladší přípravka

Sokol Lochkov - SK Modřany 7:13

A mužstvo

Sokol Lochkov - FK Klánovice 0:3

 

Více uvnitř článku.

A mužsto

Prohra s posledními Klánovicemi 0:3
 
klanovice.gifZápas s posledními Klánovicemi se mohl někomu zdát předem rozhodnutý. Všechny předpoklady se, ale brzo měnily. Hned v úvodních minutách se nám zranil Vojta Zdražil a musel střídat. Lochkov byl aktivnější, ale nedokázal si vytvořit brankovou příležitost. Hosté se uchylovali k velmi ostrým zákrokům, za které nebýt slabosti rozhodčího, mohli jít po právu pod sprchu. Obzvláště Tomáš Geryk na tento zápas dlouho nezapomene. Klánovice se však po rychlém protiútoku a našem špatném bránění dostaly ve 35. minutě do vedení 1:0. V naší největší šanci se v prvním poločase objevil po přihrávce Vency Jirky, Ondřej Havel, ale míč bohužel nedokázal dopravit do sítě. Do druhého poločasu delegát utkání důrazně domluvil kapitánovi Klánovic i hlavnímu rozhodčímu. Ovoce to přineslo, ale kupodivu na straně Lochkova. Rozhodčí na začátku druhé půle k překvapení všech vyloučil po druhé žluté kartě domácího Tomáše Geryka. Lochkov se i v deseti snažil o vyrovnání, ale bohužel jasnější branková příležitost nepřicházela. V závěru utkání vyloučil rozhodčí i hráče Klánovic. Lochkov útočil, vzadu hrál na tři obránce, ale branku nevstřelil. Naopak ke konci utkání se z protiútoku 2x prosadili hráči Klánovic. I přes jasný výsledek byl Lochkov v tomto utkání lepším týmem, ale bez branek nemohl pomýšlet na body.
 
Sestava Lochkov:
 
Zamazal – Vokřínek, Vrba, Drahota, Rotsčidl – Dvořák(80. Suchánek), Zdražil(10.Havel., 80.Štěpán), Jaroš, Kovačík – Jirka, Geryk 
 
 
 
Mladší přípravka 
 
Lochkov – Modřany 7:13
 
logo-modrany.gifMladší přípravka odehrála první domácí jarní utkání s týmem SK Modřany. Oproti minulému utkání se náš výkon zlepšil, ale po několika našich hloupých chybách se z vítězství radovali hosté.
Velmi dobrý výkon v brance předvedl Sam Láznička.
 
 
 
 
 
Sestava Lochkov:
 
Láznička – Menger, Košař, Pinkas, Mareš – Bláha, Hruška, Petr Pánek, Ševčík
 
 

Náhledy fotografií ze složky Lochkov - Modřany 14.4.2012