Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře

Po delší době si Lochkov opět otevřel doma střelnici a poslední Řeporyje "B" přehrál 9:1,především díky druhé půli !!

10.11.2012
Řeporyje se začaly scházet zhruba 20 minut před začátkem zápasu a v 11. minutě toho využil parádní ranou z 25 metrů Tomáš Geryk, křižná střela na zadní tyč, po které se gólman mohl pouze podívat... 1-0 ! V 17. minutě přidal pro nás druhou uklidňující branku Vladislav Matetić, když na zadní tyči doklepával propadlý centr ... 2-0 !! Zničehonic najednou zahrozili hosté a svým důrazem snížili na 2-1, a tak skončil i první poločas .. Těžko říct co se dělo v šatnách, ale Lochkov začal sázet jednu branku za druhou a ve 49. minutě to bylo už 4-1 a soupeř rezignoval.. Obě branky vstřelil René Pivarník a na hřišti už bylo jen jedno mužstvo. Pátou branku přidal z penalty, kdo jiný, než Gerinho, ovšem po fenomenální akci Štěpána Minaříka, který si nejdříve prohodil balon mezi 2 obránci, vyhnul se třetímu a čtvrtý ho musel srazit k zemi.. Hlavní rozhodčí Martin Bužo neváhal (překvapivě) a ukázal na puntík 5-1 - 57.minuta ! V 65.minutě přišel na hřiště Pepa Suchánek místo Honzy Golla, který celý zápas poctivě odmakal a především jeho pokrytí balónu, kde na Honzu bylo asi 11 faulu, nám v určitých situacích hodně pomáhalo :)) Pepík přišel na plac s podobným úkolem a ihned svým důrazem a silou zaměstnával uvadající obranu.. Na 6-1 zvyšoval opět slovenský expres z Košic a završil tím svůj třetí hattrick v sezóně a taky se tímto gólem dostal do čela tabulky střelců celé II.třídy ;)) Na 7-1 se opět předvedl ve velkém stylu předstoper Štěpán, obešel dva obránce, položil si gólmana a levačkou zasunul už do prázdné klece.. 8-1 a čtvrtý gól Pivarníka už není potřeba rozebírat, spíše to, že v 85.minutě musel střídat kvůli zranění a uvidíme, jak to bude v posledním kole.. No a pokud na Olympu jsme zažili gól Honzy Vokřínka, tak včera jsme zažili další raritu...Už to, že Vokřajs kopal standartku bylo dost nezvyklý, ale způsob jakým se do centru položil obrozený střelec Milan Kovačík , byl parádní.. Milan v sezoně potřetí trefil bránu a podruhé z toho byl gól, ale ovšem luxusní :))) 9-1 Je potřeba za sobotní výkon vyzdvihnout bezpochyby Štěpána Minaříka, který jako defenzivní hráč zamezil několika akcím a nebezpečným přihrávkám a jako nadstavbu přidal i gól, penaltu a spoustu dalších kolmic a centrů !! ..
Lochkov zůstane první a poslední podzimní kolo nás čeká velmi očekáváné derby se Slivencem na jejich půdě.. Ihned po zápase následuje rozlučka, takže nás určitě přijďte v sobotu ve 13-30 podpořit a o zábavu nebude nouze :))
Sestava: Hozman - Vecko, Vokřínek, Minařík, Dvořák - Matetić, Kovačík, Geryk, Jaroš - Pivarník (85.Kotouč), Goll (65.Suchánek)

 

Áčko v dohrávce 8.kola porazilo Nebušice B 1:0
7. 11. 2012
Nezvykle ve středu jsme odehráli mistrovské utkání proti Nebušicím "B". Šlo o dohrávku 8.kola, kterou jsme hráli v motorletském, větrném azylu od 19-00.. Nebušice přijeli očividně posílené, s tím jsme ale počítali, že si bude pár kluků z áčka chtít zatrénovat, protože jestli tohle byl "B" tým, tak by nebyl 10. v II.třídě :)) První půli jsme hráli proti větru a i když se to někomu může zdát jako výmluva, tak bylo hodně důležitý, že jsme první půli dokázali neinkasovat. Po zemi jsme sice byli kvalitnější, ale když po každé akci výkop "hostů" letěl až k vápnu Ludi, tak jsme se hodně jednoduše dostali pod tlak. Nebušice hrozili tímto způsobem a pak taky ze standartek..Luďa se asi s někým vsadil, že vybíhat prostě nebude a o to bylo těžší ubránit veškeré standartky..Ale povedlo se a jelikož v naší největší šanci trefil Tomáš Geryk pouze břevno ( z přímáku) ,tak se do šaten šlo za stavu 0-0 .. Druhá půle začala opatrně na obě strany a v dresu Nebušic začal, čím dal víc vynikat hráč s číslem 9..Za prvé dával našim obráncům zabrat svojí rychlostí a za druhé svým důrazem, což nepřehlédnul ani Jirka Vecko a po pár vzájemných potyčkách, skluzech na koleno, fackách a slovního provokování si oba prohlídli žlutou kartu. I když našim trenérům rozhodčí radil ať 5 vyndáme :))) Naštěstí se Vecoun uklidnil a zhruba v 65. minutě napřáhnul z půlky a střela spadla na břevno. Půl Lochkova už slavilo předčasně gól. Slavit jsme mohli až 8 minut po tom, sílící tlak Lochkova vyústil ve vedoucí branku, kterou po rohu a závaru před brankou doklepl René Pivarník a vstřelil svoji jubilejní 10. branku v sezoně - 1:0 73.minuta. Zdálo se jakoby Nebušicím došly síly a jediným vážným nebezpečím byl akorát utočník č.9, po jeho průnicích jsme museli ubránit několik standartek a trestňáků a k ničemu vážnějšímu jsme hosty nepustili a do konce zápasu si vedení pohlídali.. Jedno z nejtěžších utkání sezony jsme vyhráli 1:0 především díky vůli a bojovnosti.. A zaslouženě jsme se udrželi v čele i po 9.kole..Jsou před námi dvě poslední kola podzimu, máme doma Řeporyje (sobota 14:00) a venku Slivenec (17.11. 13:30).
Sestava: Hozman - Vecko, Vokřínek, Minařík, Dvořák – Matetić, Kovačík, Geryk, Jaroš - Goll(87.Drahota), Pivarník
Áčko se po výhře nad Olympem vrátilo zpět do čela
5. 11. 2012
V neděli dopoledne jsme vyrazili na Markétu, kde hraje svoje domácí zápasy PSK Olymp.(10.místo před dnešním zápasem).. Hřiště bylo hodně hrbolaté a mokré, takže nějaká krása se nedala čekat a mělo se sázet víc na bojovnost. Už ve 2.minutě to vzal na sebe Tomáš Geryk a jedovatou ranou zpoza vápna, která skočila před gólmanem, poslal hosty do vedení ! Druhou branku a tím i klid nám přidal sváteční střelec Jirka Vecko v 25.minutě - 2:0.. Domácí za první půli nepředvedli nic, co by stálo za komentář..Do druhé půle jsme nastoupili beze změn a v 54. minutě po centru Jirky Jaroše se na zadní tyči prosadil Pepa Suchánek - 3:0.. A v 78. minutě se stalo něco, co většina současných hráčů Lochkova ještě nezažila.. Gól na 4-0 vstřelil totiž HONZA VOKŘÍNEK !!! :))) Lochkov v celkem poklidném tempu zvítězil na hřišti soupeře 4-0, především kvůli tomu, že soupeř nekladl moc velký odpor a působil dost odevzdaně..Jsme zase první a snad už jsme se poučili po zápasech se Zbraslaví a Lipencemi !!
Sestava: Hozman - Vecko,Lencsés, Vokřínek, Dvořák(70.Goll) -Matetić, Minařík, Geryk, Jaroš -Kovačík, Suchánek(60.Pivarník)
Lipence - Lochkov 4:2, první prohra "A"v sezóně
22. 10. 2012
Jestli chceme postoupit, tak se rychle musí něco změnit ! Desátá minuta a Lipence vedou 3-0 !!! Lochkovští hráči si po 6 zápasech bez prohry začínají myslet, že jsou nesmrtelní, neporazitelní a že jsou mistři světa. Lipence minulé kolo dostaly nálož od ČZU (prohrály 9:1), tak jsme si přijeli jen tak zahrát, že se Lipence porazí sami.. Tragická první půle skončila 3-0 v náš neprospěch. Po poločasovém fénu Tomáše Nováka, začal Lochkov předvádět výkon, se kterým vstoupil do druhé třídy, a díky kterému měl po 5 zápasech skóre 27-3 . Zmáčkli jsme Lipence a po gólech Pivarníka a premiérově taky Milana Kovačíka jsme se vrátili do zápasu. Měli jsme 30 minut na to, aby jsme zápas dokonale obrátili. A všichni jsme věřili, že se tak i stane. Jenže po brejku domácích, krásně zakončil jejich útočník nechytatelně pod víko a bylo jasno. Konec 4-2. Domácí vyhráli zaslouženě, protože jejich obětavá obrana, kdy hráči padali do střel, jak v NHL, doháněla naše útočníky k šílenství. Lochkov by si 3 body ani nezasloužil za svůj přístup, jak přistupuje k posledním dvěma kolům, tak jsme zralý na profackování. Příští kolo máme doma Nebušice "B" .. a jestli si zase budeme myslet, že se porazí sami, tak na hřiště ani nemusíme a můžeme zůstat v kantýně. Nejhorší výkon Lochkova v probíhající sezóně ! Po této prohře jsme přišli o vedení v tabulce, ČZU porazilo Olymp 5:1 a přeskočilo nás o 2 body, a zároveň se na nás dotáhl třetí Kačerov.
Sestava:
Hozman - Vecko, Vokřínek, Šarboch, Goll - Matetić, Minařík, Geryk (46.Kovačík) Jaroš - Pivarník, Jirka(75.Suchánek)
 
Áčko poprvé v sezóně ztratilo body
14. 10. 2012
Po ČZU nás doma čekala nepříjemná Zbraslav "B" , se kterou jsme minulý rok v B třídě hráli dva vyhecované zápasy a tento třetí opět nezklamal. Zápas plný obratů, emocí, nervů a bohužel i zranění skončil 4:4..Lochkov evidentně uvolněný po výhře na ČZU začal proti Zbraslavi velice ospale a po naší chybě jsme prohrávali v 15. minutě 0-1..Zhruba ve 30.minutě si na půlce vzal míč Mirek Vrba, a když udělal kličku protihráči v tu chvíli přilétl na sáňkách jiný zbraslavák a sestřelil Mirka tak, že putoval do Motola .Bez žádného zájmu hrát balon, a skluz na koleno( !!! ) .. nejen pro mě jasná červená, ovšem rozhodčí tasil pouze žlutou. Lochkov se od té chvíle šel bít za svého kapitána a do půle ještě díky trefám Tomáše Geryka z přímáku, a Venci Jirky otočil zápas ve svůj prospěch. Půle 2-1 .. O pauze se Lochkov potřeboval uklidnit, dohrát zápas v klidu a popřípadě přidat nějaký gól. Jenže v 60.minutě už jsme opět prohrávali 3-2. Zhruba v 80.minutě po faulu na Reného Pivarníka, zahrával penaltu Tomáš Geryk a vyrovnal ! Hlavní rozhodčí naznačil že bude nastavovat 4 minuty !! Lochkov šel za vítězstvím a v 91.minutě Pepa Suchánek kolenem uklidil na 4-3 !!! Všichni už si mysleli, že Lochkov tento nervózní zápas dovede do vítězného konce. Ale v 96. minutě jsme faulovali na půlce a gólman z půlky překonal našeho gólmana a po závaru Zbraslav vyrovnala na 4-4 !! Remíza nakonec asi zasloužená, protože Zbraslav předvedla několik pěkných akcí, například při jejím třetím gólu, ale svými nevybíravými zákroky trochu připomínali Klánovice , které taky své zápasy proti nám přijely akorát tak "odkopat" .. Každopádně konec 4-4 , zraněný kapitán a další kolo Lipence venku kde se jen tak nevyhrává !
Áčko je na čele tabulky, porazilo ČZU Praha 3:1
7. 10. 2012
 
Na nedělní odpoledne 7.10. nám byl přisouzeno ČZU ..nic zvláštního před sezónou, ale jelikož po 4 kolech to byl vedle nás jediný stoprocentní mančaft, celotýdenní práce po Střešovicích (11:0 :)) směřovala právě k tomuto utkání. Problém nastal už v úterý, když nám hlavní trenér Tomáš Novák oznámil, že je nemocný a bohužel s námi v neděli nebude. Lochkov začal oproti předešlým zápasům opatrněji a nechal hrát ČZU, až když Honza Vokřínek z prázdné brány vykopl jasný gól, začali jsme trošku běhat. Odměnou nám byla série rohových kopů, ze kterých jsme, ale neudeřili. To se nám povedlo až zhruba v 15. minutě , kdy se k údivu všech zúčastněných trefil levačkou Venca Jirka 1-0.. ČZU v tu ránu bylo jak opařené a Lochkov pomalu přebíral iniciativu. Druhou branku jsme přidali zhruba v 25. minutě a postaral se o ní nestárnoucí Mirek Vrba... - ano pro změnu z přímáku - 2-0 . Komplikace nastala zhruba v 30.minutě, kdy hlavní rozhodčí poskytnul domácím výhodu penalty ! Jestli je, ale Mirek Vrba nestárnoucí , tak ovšem Míra Kocourek v bráně je nesmrtelný !! Kapitán domácích si na našem gólmanovi vylámal zuby, a i když svoji ránu uklízel po zemi k tyči , hbitej Mirek se nenechal nachytat a dodal týmu ještě větší sebevědomí !! Především teda Jirkovi Jarošovi, který zhruba ve 40.minutě napřáhl svoji jedovatou levačku a zvýšil na komfortních 3-0 !!! V šatně jsme si s klukama akorát připomněli Aritmu z minulé sezony a šli na druhou půli. Jak už jsem napsal , Lochkov doslova spálil, co mohl a ČZU zhruba v 70. minutě snížilo na 1-3. Nutno dodat, že jsme měli i pořádnou kliku. Dvě břevna, chycená penalta.. Štěstíčko se za nás tentokrát postavilo. Lochkov dovedl prozatimní zápas sezóny do vítězného konce, ale moc času na oslavy není, už v sobotu nás čeká nebezpečná Zbraslav "B" od 16-00 na domácí půdě !! Důkaz , že celý Lochkov žije fotbalem a chce jít za postupem se vším všudy nám předvedli i nejvěrnější fanoušci , kteří v rekordním počtu vyrazili na venkovní zápas a hnali svůj tým ke třem bodům ! Takže obrovský dík za celý mančaft ! Sympatického gesta jsme se dočkali i od bývalého trenéra Ládi Kácovského a je vidět že na "svůj" tým nezanevřel a taky přijel podpořit Lochkov přímo do Suchdola !! Takže popáté v řadě " NA 3 BODY !! "
Sestava :
Kocourek - Vokřínek, Lencsés, Kotouč (Vrba) , Šarboch – Matetić (Kovačík), Geryk, Minařík, Jaroš - Pivarník, Jirka(Dvořák)
Branky: Jirka, Vrba, Jaroš
Lochkovská jízda pokračuje i po čtvrtém kole, porazili jsme SK Střešovice C 11:0
29. 9. 2012
Lochkovská jízda za postupem pokračuje i po čtvrtém kole !!! V sobotu 29.9., v den, kdy slavil svátek sekretář klubu Michal Drahota , přijely do Lochkova vždy nebezpečné Střešovice. Lochkov proti nim umí jedině doma, z venku si pravidelně odváží příděly a bylo na čase, aby taky Střešovice jednou odjely z Lochkova s výpraskem. Lochkov jako vždy začal aktivně a ve 4.minutě mohl vést už 3-0, ale domácí střelci se ještě zastřelovali. Kanonádu odstartoval až v 29. minutě Venca Jirka šťastně tečovanou střelou , která zapadla k zadní tyči a když v 39. minutě vstřelila svůj premiérový gól v lochkovském dresu posila z Chorvatska, Vladislav Matetić, byl Lochkov k nezastavení. Půle sice skončila "pouze" 2:0,ale ve druhé půli jsme si spravili střeleckou chuť. Bohužel už si nepamatuju, jak všechny branky padaly :)), ale vím, že se o ně postarali 5x Jirka, 3x René Pivarník, 1x Matetić, 1x Vrba,1x Tomáš Lencsés. A desátý jubilejní vstřelil po rohu poslední jmenovaný :)) Lochkov soupeře definitivně odrovnal během deseti minut druhé půle, kdy zvýšil náskok na 5:0 a hosté rezignovali. Domácí za hlasité podpory fanoušků , kteří si od 60. minuty přáli "DESET" , pořád podnikali útočné výpady, nenechali soupeře dostat do tlaku a v 85. minutě splnili jejich přání. Střešovická největší šance přišla kolem 35. minuty! Nutno ocenit práci lochkovských hráčů, kteří i za rozhodnutého stavu pořád chtěli hrát a pořád chtěli přidávat góly. Žádný souboj nevypustili a i za stavu 9:0 se na hřišti chovali jako, kdyby to bylo 0:0.. Suma sumárum ... Lochkov - Střešovice "C" 11:0 !!! A Michale Drahoto všechno nejlepší !!! :))) Příští kolo nás čeká veledůležité utkání na půdě ambiciozní ČZU Praha, které jediné drží s námi krok a má také 12 bodů ( v souběžně hraném utkání vyhráli v Modřanech 2-1).
Lochkovská kanonáda na Modřanech
22.9.2012
Po výhře starší přípravky chtělo i naše áčko navázat na předešlá dvě kola a zavítalo do oblíbených Modřan. Poslední dva zápasy jsme tu vyhráli po boji vždy o jednu branku a v tradici jsme chtěli pokračovat. V základní sestavě mnoho změn nebylo, až na zraněného Honzu Vokřínka. Ze strany Lochkova začalo utkání velice unaveně, jako bysme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Za prvních dvacet minut jsme měli jedinou šanci, kterou jsme nedali a nebezpečnější byli určitě domácí. Největší šance přišla zhruba ve 20. Minutě, po akci ze strany, kdy to už vypadalo, že střílený centr uklidí útočník do prázdné brány. V tu chvíli se přiřítil kapitán Jirka Vecko a s nasazením vlastního života, gólu zabránil až kolenem prolomil tyč branky. O pět minut později jsme kopali náš první roh a - světe div se - vedli jsme 1-0. Tomáš Lencsés ze zadní tyče vracel míč před gólmana a důrazný René Pivarník doklepl míč do sítě. O dalších pět minut už to bylo 2-0, kdy se na lajně uvolnil Jirka Jaroš, předložil výborný balon Vencovi Jirkovi a ten štěstím podruhé překonal domácího brankáře. A tak skončil i první poločas. V druhém poločase bylo znát, že Modřany zápas nezabalily a během 10 - ti minut se jim podařilo snížit. Od té doby už ale dávali góly jen lochkovští hráči a především René Pivarník. Ihned po obdržené brance šel sám na bránu a ránou pod víko vrátil Lochkovu dvoubrankové vedení. Nakonec přidal ještě dvě branky, stejně jako Venca Jirka a Lochkov si odvezl domů přesvědčivé vítězství 7:1. Po třetím kole se dá shrnout, že Lochkovu vyšel úvod sezony podle představ a s plným počtem bodů vede skupinu. Každopádně nesmí v žádném zápase polevit , jít od zápasu k zápasu a vyhrávat vše co se dá..

Áčko porazilo Kačerov 2:1

 15. 9. 2012

Očekáváný souboj dvou týmů, které hlásí útok na postup do I.B třídy, byl nalosován už do druhého kola. Lochkov přivítal v sobotu odpoledne Gordic Kačerov. Lochkov namlsaný výhrou z Řep na soupeře vlétl, ovšem tentokrát to bylo o něčem jiném. Ne, že by se Lochkov nedostával do šancí, ale obrana nebyla, tak děravá jako před týdnem. Paradoxně nejvíc šancí jsme měli ze vzduchu, což nikdy nebyla naše silná stránka. Ale jak René Pivarník, tak Tomáš Geryk, i Jirka Jaroš měli v zakončení smůlu. Největší šance Kačerova přišla v 35.minutě z přímého kopu, ovšem na čáře stál výborný Luděk Hozman. Půle tedy 0-0. Bylo důležité, abysme nezpanikařili, protože jsme byli lepší, nebezpečnější a vyhrát jsme si zasloužili. Díky bohu za prohibici a za Tomáše Geryka :)).Za prvé je jeden ze dvou hráčů, kteří letos ještě nevynechali trénink a za druhé jeho levačka v této sezoně řádí jak nikdy. Po výstavní trefě na Řepích, se v sobotu, z rohu velkého vápna do balonu opřel znova svoji "slabší " nohou a vymetl gólmanovi vzdálenější šibenici!! 46. minuta 1 - 0 a gól kola. Lochkov nadále kontroloval hru, soupeře do ničeho vážnějšího nepouštěl, ale pořád stačila jedna naše chyba a byl by problém. Naštěstí zhruba v 67. minutě se na levé straně uvolnil René Pivarník, přesprintoval dva obránce, nacentroval a Václav Jirka "Lafatovsky" uklidil míč do prázdné sítě z malého vápna. 2-0. Utkání se dohrávalo v klidu až do 90.minuty.Hosté kopali roh, který si Luďa nešťastně srazil do své sítě a nejen trenérovi Tomáši Novákovi přidělal pár vrásek :)) Naštěstí Lochkov zbytek zápasu dohrál a zaslouženě zvítězil 2-1 !! Jak tohle vítězství bylo důležité se teprve uvidí, každopádně platí, že Lochkov je po dvou odehraných kolech stoprocentní se skórem 6:1. Jediným horším momentem bylo zranění Jirky Vecka , který si na první pohled obnovil svoje koleno ,ale nejhorší ho snad nečeká. Příští kolo jede Lochkov do Modřan, kde to moc dobře zná a poslední zápasy se mu tam i daří, tak uvidíme !!!

Branky: Geryk, Jirka

Na úvod nové sezóny jsme porazili Řepy B 4:0

8.9.2012

V sobotu 8.9.2012 začala pro naše áčko nová sezóna, v prvním kole jsme vyjeli na novou trávu do Řep, které minulou sezónu bojovaly do posledního kola o postup a jsou známí svými fanatickými fanoušky, kteří ani tentokrát nezapomněli svoje pyro pomůcky :)) Takže nic lehkého na úvod. Lochkov začal jako celou přípravu aktivně a v 7.minutě vedl 1-0, díky ráně levačkou Tomáše Geryka ( nebýt skvělého gólmana, mohlo to být už 3-0). Věděli jsme, že nesmíme polevit, že jsme si přijeli pro tři body a podle toho to taky vypadalo. Do půle se trefili ještě Václav Jirka, Jirka Jaroš a premiérově v lochkovském dresu také René Pivarník - Půle 4:0 pro Lochkov. Do druhé půle jsme si řekli, že zápas odehrajeme s nulou a zkusíme přidat ještě nějaký ten gól...jenže útočníci vepředu začali vymýšlet "geričky" , Řepy chtěly napravit první půli, ale nic významného se už nestalo a Lochkov první zápas v sezoně vyhrál 4-0 !! Pozitivem je, že se nikdo nezranil ani nevykartoval, a že o 4 góly se opět postarali 4 hráči. První body si tak připsalo i nové trenérské duo Vrba – Novák!

Branky: Tomáš Geryk, Jirka Jaroš, Václav Jirka, René Pivarník
Sestava: Luděk Hozman – Jiří Vecko, Tomáš Lencsés, Jan Vokřínek, Jan Šarboch - Vladislav Matetić, Tomáš Geryk, Štěpán Minařík, Jiří Jaroš - Václav Jirka, René Pivarník
střídající : Josef Suchánek, Josef Kotouč , Jan Goll

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Komentáře - jaro 2012

 

Příspěvky

Příprava Muži: Zákolany - Lochkov 2:3 po pen.

 
15. 3. 2015 | Rubrika: Komentáře

Příprava muži: Lochkov - Kačerov 1:2

brazuca.jpg První přátelský zápas ...

 
2. 3. 2015 | Rubrika: Komentáře

Víkendové výsledky

 
18. 11. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži : Lochkov - Střešovice 2:1

 
13. 11. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži: Lochkov - Stodůlky 3:2

balon.jpgV devátém kole Lochkov zavítal na hřiště Stodůlek. Už před zápase bylo jasné že nás nečeká nic jednoduchého. Na zápas nedorazil Štěpán Minařík, Jarda Drastich ani Petr Dobrota, ale hlavně brankář Honza Nováček.

 

 
1. 11. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži : Lochkov - Lipence B 1:0

 
13. 10. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži : Lochkov - Zbraslav B 2:2

 
8. 10. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži : Lochkov - Modřany B 0:4

 
29. 9. 2014 | Rubrika: Komentáře

Muži : Lochkov -Řeporyje B 0:5

 
15. 9. 2014 | Rubrika: Komentáře