Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muži

Příspěvky

Áčko porazilo Radotín B 2:0

radotin.jpgLochkov v derby zvítězil ! 

Ve druhém kole přijel do Lochkova, vždy nepříjemný, Radotín "B". Díky káčku, a dalším různým věcem bývá tento souboj hodně pikantní pro řadu hráčů, především pro Jirku Jaroše, který v Radotíně i hrával. 
Že má Bubla velkou chuť ukázal zhruba ve 20.minutě, kdy se položil do centru Milan Kovačík a otevřel skóre zápasu. Lochkov si stejně jako proti Troje vypracoval spoustu šancí, a také s nimi stejně nakládal . V tomto zápase už byla znát rozchytanost Honzy Vokřínka a především v závěru zápasu nás podržel jistými výběhy i zákroky, zejména tím při trestňáku hostí v 86.minutě. Po zhruba roce se na hřišti ukázala i legenda lochkovského fotbalu Tomáš Dvořák :)) a svůj návrat okořenil krásným golem do šibenice, kterým uklidnil všechny domácí fanoušky i spoluhráče - 90.minuta - 2:0 ... Jan Vokřínek vychytal svojí první nulu v kariéře, Tomáš Geryk nedal svojí první penaltu v kariéře a Lochkov zůstává po dvou kolech neporažen a je na krásném 4.místě se 4 body . 


Sestava - Vokřínek - Kotouč, Zdražil, Šarboch, Kovačík(63.Dvořák) - Goll, Minařík, Geryk, Jaroš -Pivarník, Jirka

 
31. 8. 2013 | Rubrika: Muži

Áčko vyhrálo na Zbraslavi 5:0

004119_03_032685.gifVýsledky 17.kola

SK Zbraslav B – Sokol Lochkov 0:5 (0:3), Gordic Kačerov – Řeporyje B 4:2 (2:1), AFK Slivenec – Sokol Řepy B 2:1 (0:1), Sokol Lipence B – ČZU Praha 2:4 (0:1), PSK Olymp – SK Modřany B 2:2 (0:1), SK Střešovice C – Sokol Nebušice B 2:1 (0:0)
 
Další informace budou doplněny
 
 
28. 4. 2013 | Rubrika: Muži

Áčko porazilo Modřany 7:2

modrany-b.jpgVýsledky 14.kola – 6.-7.4.2013

Sokol Lochkov – SK Modřany B 7:2 (2:1), Sokol Nebušice B – PSK Olymp 5:0 (2:0), SK Zbraslav B – AFK Slivenec B 3:1 (2:1), Sokol Řepy B – ČZU Praha 3:2 (3:1), FK Řeporyje B – Sokol Lipence B 2:3 (0:2), SK Střešovice C – Gordic Kačerov 3:6 (2:2)

Komentář k zápasu Sokol Lochkov – SK Modřany B bude doplněn.

 
7. 4. 2013 | Rubrika: Muži

Áčko prohrálo na Kačerově 5:0

kacerov-znak.gifLochkov potupně prohrál na Kačerově !

Na Velikonoční pondělí mělo naše áčko na programu důležité utkání na Kačerově a odvezlo si pěknou nadílku. Prohráli jsme 5:0. Domácí na nás vlétli a především dlouhými balony za obranu a standartkami hodně hrozili. První se ujala zhruba ve 20.minutě,kdy jsme neubránili domácího útočníka a ten nadvakrát překonal Luďka Hozmana v bráně - 1:0. Lochkov se osmělil a začal také trochu útočit. Největší šance měli Václav Jirka a René Pivarník, ale oba si vylámaly zuby na golmanovi. Povzbuzení závěrem první půle jsme vstoupili do druhého poločasu s odhodláním minimálně vyrovnat. Naše ambice, ale opadly hned po pěti minutách. Jak jinak, ze standartky si naběhl na přední tyč jeden z domácích a bylo 2:0. Dál už jsme hráli ve křeči a nedokázali jsme proměnit ani ty nejvyloženější šance a tak soupeř trestal , trestal a ještě jednou trestal - 5:0.Poprvé v sezóně Lochkov nevstřelil gól, poprvé v sezóně jich dostal 5 a v tuto chvíli ztrácíme na vedoucí duo Kačerov - ČZU 3 body...  Hlavy nahoru a příští kolo doma Modřany "B"..
Sestava : Hozman - Kotouč, Lencsés, Zdražil, Šarboch - Goll, Kovačík, Pivarník, Jaroš - Jirka, Vrba
 
1. 4. 2013 | Rubrika: Muži

V sobotu 23.3.2013 startuje jarní sezóna

repy-b.gif

 

Již tuto sobotu 23.3.2013 začíná pro naše áčko jarní část sezóny. Po podzimu jsme na 2.místě s dvoubodovou ztrátou na vedoucí ČZU. Přivítáme na domácím hřišti Sokol Řepy B. Začátek v 15:00.

Přijďte nás podpořit.

 
20. 3. 2013 | Rubrika: Muži

Tradiční novoroční fotbálek

novy-rok.jpg

Konec roku se rychle blíží, a proto připomínáme, že si opět 1.ledna zahrajeme tradiční novoroční fotbal.

Sraz na hřišti v 10.00.

Kopačky a dobrou náladu s sebou.

 

 
19. 12. 2012 | Rubrika: Muži

Upozornění pro hráče - nové registračky

balon.jpgNezapomeňte, prosím  odevzdat fotografii na novou registračku. Kdo tak ještě neučinil a neodevzdá fotku do konce listopadu Michalovi, Stevovi nebo Slávkovi bude si muset po novém roce registračku vyřídit sám a ještě za ní zaplatí cca 300 Kč.

 
20. 11. 2012 | Rubrika: Muži

Po prohře ve Slivenci áčko přezimuje na 2.místě

slivenec.gif

 

Po sobotní prohře 2:0 v sousedním Slivenci áčko přezimuje na 2.místě s dvoubodovou ztrátou na ČZU.

 
20. 11. 2012 | Rubrika: Muži

Áčko přehrálo Řeporyje B, zvítězilo 9:1

reporyje.gifPo delší době si Lochkov opět otevřel doma střelnici a poslední Řeporyje "B" přehrál 9:1,především díky druhé půli !!

Řeporyje se začaly scházet zhruba 20 minut před začátkem zápasu a v 11. minutě toho využil parádní ranou z 25 metrů Tomáš Geryk, křižná střela na zadní tyč, po které se gólman mohl pouze podívat... 1-0 ! V 17. minutě přidal pro nás druhou uklidňující branku Vladislav Matetić, když na zadní tyči doklepával propadlý centr ... 2-0 !! Zničehonic najednou zahrozili hosté a svým důrazem snížili na 2-1, a tak skončil i první poločas .. Těžko říct co se dělo v šatnách, ale Lochkov začal sázet jednu branku za druhou a ve 49. minutě to bylo už 4-1 a soupeř rezignoval.. Obě branky vstřelil René Pivarník a na hřišti už bylo jen jedno mužstvo. Pátou branku přidal z penalty, kdo jiný, než Gerinho, ovšem po fenomenální akci Štěpána Minaříka, který si nejdříve prohodil balon mezi 2 obránci, vyhnul se třetímu a čtvrtý ho musel srazit k zemi.. Hlavní rozhodčí Martin Bužo neváhal (překvapivě) a ukázal na puntík 5-1 - 57.minuta ! V 65.minutě přišel na hřiště Pepa Suchánek místo Honzy Golla, který celý zápas poctivě odmakal a především jeho pokrytí balónu, kde na Honzu bylo asi 11 faulu, nám v určitých situacích hodně pomáhalo :)) Pepík přišel na plac s podobným úkolem a ihned svým důrazem a silou zaměstnával uvadající obranu.. Na 6-1 zvyšoval opět slovenský expres z Košic a završil tím svůj třetí hattrick v sezóně a taky se tímto gólem dostal do čela tabulky střelců celé II.třídy ;)) Na 7-1 se opět předvedl ve velkém stylu předstoper Štěpán, obešel dva obránce, položil si gólmana a levačkou zasunul už do prázdné klece.. 8-1 a čtvrtý gól Pivarníka už není potřeba rozebírat, spíše to, že v 85.minutě musel střídat kvůli zranění a uvidíme, jak to bude v posledním kole.. No a pokud na Olympu jsme zažili gól Honzy Vokřínka, tak včera jsme zažili další raritu...Už to, že Vokřajs kopal standartku bylo dost nezvyklý, ale způsob jakým se do centru položil obrozený střelec Milan Kovačík , byl parádní.. Milan v sezoně potřetí trefil bránu a podruhé z toho byl gól, ale ovšem luxusní :))) 9-1 Je potřeba za sobotní výkon vyzdvihnout bezpochyby Štěpána Minaříka, který jako defenzivní hráč zamezil několika akcím a nebezpečným přihrávkám a jako nadstavbu přidal i gól, penaltu a spoustu dalších kolmic a centrů !! ..
Lochkov zůstane první a poslední podzimní kolo nás čeká velmi očekáváné derby se Slivencem na jejich půdě.. Ihned po zápase následuje rozlučka, takže nás určitě přijďte v sobotu ve 13-30 podpořit a o zábavu nebude nouze :))
 
 
12. 11. 2012 | Rubrika: Muži

Áčko v dohrávce 8.kola porazilo Nebušice B 1:0

balon1.jpg

 Nezvykle ve středu jsme odehráli mistrovské utkání proti Nebušicím "B". Šlo o dohrávku 8.kola, kterou jsme hráli v motorletském, větrném azylu od 19-00.. Nebušice přijeli očividně posílené, s tím jsme ale počítali, že si bude pár kluků z áčka chtít zatrénovat, protože jestli tohle byl "B" tým, tak by nebyl 10. v II.třídě :)) První půli jsme hráli proti větru a i když se to někomu může zdát jako výmluva, tak bylo hodně důležitý, že jsme první půli dokázali neinkasovat. Po zemi jsme sice byli kvalitnější, ale když po každé akci výkop "hostů" letěl až k vápnu Ludi, tak jsme se hodně jednoduše dostali pod tlak. Nebušice hrozili tímto způsobem a pak taky ze standartek..Luďa se asi s někým vsadil, že vybíhat prostě nebude a o to bylo těžší ubránit veškeré standartky..Ale povedlo se a jelikož v naší největší šanci trefil Tomáš Geryk pouze břevno ( z přímáku) ,tak se do šaten šlo za stavu 0-0 .. Druhá půle začala opatrně na obě strany a v dresu Nebušic začal, čím dal víc vynikat hráč s číslem 9..Za prvé dával našim obráncům zabrat svojí rychlostí a za druhé svým důrazem, což nepřehlédnul ani Jirka Vecko a po pár vzájemných potyčkách, skluzech na koleno, fackách a slovního provokování si oba prohlídli žlutou kartu. I když našim trenérům rozhodčí radil ať 5 vyndáme :))) Naštěstí se Vecoun uklidnil a zhruba v 65. minutě napřáhnul z půlky a střela spadla na břevno. Půl Lochkova už slavilo předčasně gól. Slavit jsme mohli až 8 minut po tom, sílící tlak Lochkova vyústil ve vedoucí branku, kterou po rohu a závaru před brankou doklepl René Pivarník a vstřelil svoji jubilejní 10. branku v sezoně - 1:0 73.minuta. Zdálo se jakoby Nebušicím došly síly a jediným vážným nebezpečím byl akorát utočník č.9, po jeho průnicích jsme museli ubránit několik standartek a trestňáků a k ničemu vážnějšímu jsme hosty nepustili a do konce zápasu si vedení pohlídali.. Jedno z nejtěžších utkání sezony jsme vyhráli 1:0 především díky vůli a bojovnosti.. A zaslouženě jsme se udrželi v čele i po 9.kole..Jsou před námi dvě poslední kola podzimu, máme doma Řeporyje (sobota 14:00) a venku Slivenec (17.11. 13:30).

 
7. 11. 2012 | Rubrika: Muži